Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

26 41

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Klean Kanteen Μπουκάλια Νερού και Θερμός

21 styles

Klean Kanteen Μπουκάλια Νερού και Θερμός

Τα Μπουκάλια και Θερμός της Klean Kanteen έφτασαν στα sneaker10.gr για να γίνουν η καθημερινή σου επιλογή! Είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον και ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν το ρόφημά σου σε ιδανική θερμοκρασία ανάλογα άμα το θέλεις ζεστό ή κρύο. Ανακάλυψε τα σε πολλά σχέδια και χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε, κίτρινο, χακί και πολλά άλλα. Ανακάλυψε τώρα την πλούσια συλλογή της Klean Kanteen σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές μέσα από την μεγάλη Συλλογή του Sportsfactory! 

Η Αρχή και η Φιλοσοφία της εταιρείας Klean Kanteen 

Ο δημιουργός και ιδρυτής των Klean Kanteen, ο Robert Seals το 2002 παρατηρούσε προβληματισμένος τα περιβαλλοντικά προβλήματα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν προσωπικής χρήσης παγούρια από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά μόνο από πλαστικό. Το πλαστικό πέρα από την ρύπανση του περιβάλλοντος δεν κάνει καλό και στην υγεία, έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει δείγμα με υλικά που αγόρασε από κατάστημα μεταλλικών ειδών στο Τσίκο της Καλιφόρνιας. Το έτος 2004 ο Robert έκανε την εμφάνισή του στην αγορά με το Klean Kanteen 800ml, δίνοντας την επιλογή στους ανθρώπους να αντικαταστήσουν τα πλαστικά και τα αλουμινένια παγούρια σε παγούρι χωρίς δισφαινόλη Α και άλλες τοξικές ουσίες, επαναχρησιμοποιούμενο και ασφαλές για την υγεία. Εκείνο το διάστημα τις πρώτες μέρες τα Klean Kanteens προσφέρονταν σε συναυλίες, εκδηλώσεις αναψυχής, υπαίθριες εκδηλώσεις, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και άλλου είδους εκδηλώσεις σε ανθρώπους για να τα γνωρίσουν. Το όραμα της Klean Kanteen λαμβάνει χώρα στην οικογένεια Cresswell το 2005, η οποία προσπάθησε να διευρύνει τον αρχικό στόχο του Seals, δημιουργώντας σειρά από ανοξείδωτο χάλυβα, συνεισφέροντας στην προσπάθεια για μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Τα αδέρφια Jeff Cresswell και Michelle Kalberer με καθοδηγητή τον πατέρα τους Darrel Cresswell ανέλαβαν την ανάπτυξη της επιχείρησης. Η δέσμευσή τους ήταν απέναντι στους ανθρώπους και στον πλανήτη, φτιάχνοντας υψηλής ποιότητας και υγιεινά προϊόντα με την ελπίδα να αντικατασταθούν τα βλαβερά για το περιβάλλον και την υγεία παγούρια, ελπίζοντας ότι στο πέρασμα του χρόνου, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα. Το 2007 και το 2008 επισημαίνονται οι κίνδυνοι της ουσίας BPA από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πολλοί καταναλωτές λοιπόν στράφηκαν σε πιο υγιείς και φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές αγορές προτιμώντας αλουμινένια μπουκάλια με εσωτερική επίστρωση αντι των πλαστικών. Συνεπώς η εταιρεία Klean Kanteen γίνεται ακόμα πιο γνωστή σε εκείνο το κοινό. Το 2009 η είδηση για την περιβαλλοντική καταστροφή με μια από τις επιπτώσεις, την μόλυνση εξαιτίας των πλαστικών παρατηρήθηκε ευαισθητοποίηση και παγκόσμια αλλαγή από πολλούς ανθρώπους, αποφεύγοντας τα μπουκάλια μιας χρήσης και τα πλαστικά επιλέγοντας τα επαναχρησιμοποιούμενα όπως τα μπουκάλια Klean Kanteen. Η Klean Kanteen ενθαρρύνει μέχρι και σήμερα τους καταναλωτές σε βιώσιμες και υγιεινές επιλογές. Απο την εμφάνιση του πρώτου προϊόντος της εταιρείας το 2004 έγιναν σημαντικά προοδευτικά βήματα, το 2008 η εταιρεία Klean Kanteen είναι μέλος του 1% For The Planet δωρίζοντας περισσότερο από το 1% των πωλήσεών της ανά έτος σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με την προστασία και την εξέλιξη του πλανήτη. Το 2012 εντάχθηκε στον οργανισμό Certified B Corporations, ακολουθόντας τα αυστηρά πρότυπα B Corp. Συνοψίζοντας η Klean Kanteen είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στην Βόρεια Καλιφόρνια πάνω από 30 χρόνια με δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Η κατασκευή και το υλικό τους

Η Klean Kanteen έχει προνοήσει και έχει βγάλει προϊόντα για άντρες, γυναίκες αλλά και για παιδιά. Το υλικό που περιέχουν είναι είτε από ανοξείδωτο ατσάλι με μόνωση διπλού τοιχώματος Climate Lock και μη τοξικό υλικό, είτε από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς BPA και Climate Lock για διατήρηση της θερμοκρασίας. Χαρακτηριστικό τους είναι πέρα από την διατήρηση θερμοκρασίας έως 4 ώρες για ζεστό και έως και 20 ώρες για παγωμένο, το ότι δεν αλλοιώνεται η γεύση των ροφημάτων. Φυσικά όλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κατασκευασμένα με οικολογική συνείδηση.

Απέκτησε το δικό σου Klean Kanteen σύμφωνα με το τι σου ταιριάζει

Πάντα ένα θερμό είναι απαραίτητο όπου και αν βρίσκεσαι, είτε στην δουλειά είτε σε εξόρμηση. Μπορείς να αποθηκεύσεις τον παγωμένο καφέ σου ή το παγωμένο σου τσάι στο θερμό ποτήρι που διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενο οικολογικό καλαμάκι. Εάν θέλεις να πάρεις λίγη ποσότητα νερού ή κάποιου άλλου ροφήματος μπορείς να επιλέξεις το Klean Kanteen ποτήρι το οποίο είναι εύχρηστο χωρίς να πιάνει ιδιαίτερο χώρο. Για την προπόνησή σου ή την βόλτα για περπάτημα μπορείς να επιλέξεις το Klean Kanteen μπουκάλι το οποίο εκτός ότι διατηρεί το νερό ή το ρόφημα στην θερμοκρασία που θες, κλείνει με καπάκι για ασφάλεια ενώ διαθέτει καπάκι για εύκολη μεταφορά. Για τους μικρούς μας φίλους για το σχολείο ή τις εξωσχολικές δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις το ανοξείδωτο μπουκάλι Klean Kanteen το οποίο είναι σχεδιασμένο με πιο ζωηρό design και σε μοναδικά σχέδια. 

Βρες το δικό σου Klean Kanteen Σε Μπουκάλι, Θερμός και Ποτήρι στο Sportsfactory!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή από ποτήρι θερμός, μπουκάλι θερμός, ανοξείδωτο μπουκάλι στο  online Sportsfactory.gr, σε Απίστευτα Χαμηλές Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2