Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 79

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Τσάντες - Backpacks

από 3
81 styles
από 3

Γυναικείες Τσάντες - Backpacks

Γυναικείες τσάντες & backpacks για το όλα τα αθλήματα ή το Lifestyle. Είτε είσαι fashion icon, είτε παίζεις μπάσκετ, είτε είσαι κολυμβήτρια, είτε skateboard lover, η ιδανική τσάντα για σένα βρίσκεται εδώ! Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία σε κορυφαία Brands, στο sportsfactory.gr με Sports4All, σε Καθημερινές Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Εκπτώσεις!

Ποια Είναι Η Ιδανική Backpack Για Σένα;

Μια γυναικεία τσάντα Backpack είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γκαρνταρόμπα, για ένα ολοκληρωμένο look. Σε σχέση με τις άλλες τσάντες τα σακίδια πλάτης μοιράζουν το βάρος που περιέχουν στους ώμους και στην πλάτη έτσι αποφεύγονται τυχόν προβλήματα μέσης. Σε μια έντονη καθημερινότητα ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης μπορεί να είναι σωτήριο αφού μπορείς να πάρεις σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τις δραστηριότητές σου. Κατάλληλο γυναικείο backpack για σένα που θέλεις να το κουβαλάς στην εργασία σου είναι αυτό που διαθέτει θήκη για τον φορητό υπολογιστή σου ή το tablet σου. Μια γυναικεία επαγγελματική backpack πρέπει να διαθέτει πολλαπλές θήκες για να σου προσφέρει ακόμα περισσότερη οργάνωση και ασφάλεια. Για σένα που ασχολείσαι με τις σπουδές κατάλληλο backpack είναι αυτό που διαθέτει ξεχωριστές θήκες για να τοποθετήσεις οργανωμένα τα βιβλία σου, ενώ διαθέτει θήκες με φερμουάρ ή χωρίς για να τοποθετείς το στυλό ή την πένα σου, ενώ ιδανικά διαθέτει θήκη για laptop και για ηλεκτρονικές συσκευές που είναι απαραίτητες. Τέλος για σένα που θέλεις άνεση στις Lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις ένα mini backpack για γυναίκες το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεσαι στην έξοδό σου για να νιώθεις ασφάλεια.

Ποια Γυναικεία Τσάντα- Backpack Είναι Ιδανική Για την Προπόνηση ;

Για την προπόνηση στην ύπαιθρο ή στο γυμναστήριο έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μια τσάντα backpack γυμναστηρίου που θα χωράει τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για την προπόνησή σου, όπως την πετσέτα και το νερό σου, ούτως ώστε να μην σε βαραίνει, δίνοντάς σου ανάλαφρη αίσθηση. Για την προπόνησή σου στην ύπαιθρο ιδανική είναι μια τσάντα μέσης που προσαρμόζει άψογα στο σώμα σου, επιτρέποντάς σου να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Εάν κάνεις κάποιο ομαδικό άθλημα που χρειάζεται να κουβαλάς τον αθλητικό εξοπλισμό μαζί σου, ιδανική είναι μια τσάντα γυμναστηρίου με μεγάλο χώρο αποθήκευσης ώστε να χωρέσει με άνεση τον εξοπλισμό σου. Οι γυναικείες τσάντες γυμναστηρίου μπορούν να τοποθετηθούν χιαστή, ενώ επίσης μπορείς να τις κουβαλάς από τις χειρολαβές. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου ένα γυναικείο backpack ή μια γυναικεία τσάντα γυμναστηρίου θα είναι σύμμαχος σου στην οργάνωση.

Διάλεξε Το Στυλ Που Σου Ταιριάζει

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου είτε είναι sporty, casual, urban ή street υπάρχει μια μοναδική τσάντα πλάτης για σένα. Για τις casual ή lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης με ήσυχους χρωματικούς τόνους που θα ταιριάζουν άρτια με το outfit σου. Για εσένα που αγαπάς τα έντονα χρώματα μπορείς να επιλέξεις ένα backpack με έντονο μοτίβο και σχέδια που το κάνουν ξεχωριστό σε σχέση με τα κλασικά σακίδια, δίνοντας ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ σου.

Επίλεξε το Κατάλληλο Μέγεθος Για Σένα

Το ιδανικό μέγεθος που σου ταιριάζει είναι δική σου επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μπορείς να επιλέξεις τσάντα με μεγάλη χωρητικότητα σε μεγέθη XLarge | 31+ L και Large | 21-30 L , μια τσάντα με μέτρια χωρητικότητα σε μέγεθος Medium | 12-20 L ή μια μικρή τσάντα backpack σε Mini μέγεθος | 0-12 L . Κάθε μέγεθος εξυπηρετεί ξεχωριστές ανάγκες ενώ κάθε backpack ανεξαρτήτου μεγέθους καθίσταται απαραίτητη.

Top Brands σε Γυναικείες Τσάντες - Backpacks

Επίλεξε την ιδανική γυναικεία τσάντα backpack που σου ταιριάζει μέσα από τα Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Performance, Puma, Under Armour, CabinZero, Emerson, Asics, Invicta, Reebok Sport, Arena, Fila Heritage, Helly Hansen, Salomon, Speedo, TYR και πολλά άλλα σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μωβ, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα. Επίλεξε επίσης την ιδανική σύνθεση που σου ταιριάζει σε backpack τσάντες γυναικείες όπως δερμάτινη, συνθετική, βαμβακερή, πολυεστερική, με βιώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά μέσα από το sportsfactory.gr με Μοναδικές Sports4All Προσφορές.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2