Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 159

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS

250 styles
από 7

Asics Παπούτσια, Ρόυχα και Αξεσουάρ

H Asics αποτελεί κορυφαίο brand για τους επαγγελματίες αθλητές. Είναι η επιλογή του πραγματικού δρομέα γιατί παρέχει άνεση και υποστήριξη, με ειδικά σχεδιασμένα Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ! Ανακάλυψέ την συλλογή της Asics μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Η Ιστορία Της Asics

Η Asics είναι Ιαπωνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1949 από τον Kihachiro Onitsuka απ΄ όπου πήρε και το όνομά της ως Onitsuka Tiger. Το 1977 το όνομα της Asics αλλάζει όνομα από την παροιμία «Anima Sana in Corpore Sano» που μεταφράζεται σε «νους υγιής εν σώματι υγιή» ξεκινώντας την φιλοσοφία ολόκληρης της εταιρείας. Η Asics δημιούργησε αθλητικά παπούτσια αθλητικών επιδόσεων δημιουργώντας παπούτσια μόδας όπως τα AARON και άλλα. Το 2013 η εταιρεία αποφάσισε να αυξήση την έμπνευσή της με μια διαφορετική προσέγγιση δημιουργώντας ακόμα πιο μοντέρνα και εξελιγμένα σε τεχνολογίες ζευγάρια με μοναδικό design. Η Asics σήμερα αποτελεί μια από τις κολωσιαίες εταιρείες αθλητικών ειδών. Όλα τα μοντέλα της είναι σύγχρονα με άριστη τεχνογνωσία και έμφαση στις τεχνολογίες που διαθέτει κάθε προϊόν σχεδιάζοντας παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για άντρες, γυναίκες και παιδιά με υψηλά standards.

Διάλεξε Παπούτσια Asics Που Είναι Ιδανικά Για Εσένα

Είτε θέλεις γυναικεία, ανδρικά ή παιδικά παπούτσια Asics θα τα βρεις μέσα από την μεγάλη γκάμα του Sportsfactory. Η εφαρμογή των παπουτσιών Asics συνήθως είναι στενή ή κανονική για περισσότερη σταθερότητα και υποστήριξη στο πόδι. Μπορείς να επιλέξεις παπούτσια Asics για running, τένις, προπόνηση, στίβο μέχρι και για lifestyle εμφανίσεις. Η φιλοσοφία της είναι να σου προσφέρει το ιδανικό αθλητικό παπούτσι ανάλογα τις ανάγκες σου. Κάθε μοντέλο διαθέτει τις δικές του τεχνολογίες όπως την αντικραδασμική προστασία, τον μαλακό πάτο, τον άνετο σχεδιασμό για διαπνοή των ποδιών την καλύτερη πρόσφυση και πολλές άλλες. Αν και έχουν αθλητικό στυλ συνδυάζουν άψογα το μοντέρνο και σύγχρονο design με την άνεση και την ευελιξία, δίνοντάς σου την επιλογή να τα φορέσεις και στην καθημερινότητά σου για να μην στερείσαι στιγμή την άνεση των συγκεκριμένων παπουτσιών, χωρίς να σε δεσμεύουν στο στυλ.

Διάλεξε Ρούχα Asics Και Αναβάθμισε Το Στυλ Σου

Είτε θες γυναικεία ή ανδρικά ρούχα Asics, ανεξαρτήτου εποχής, χειμώνα ή καλοκαίρι, η εταιρία έχει προνοήσει για να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να βρεις Asics σορτς, βερμούδες, t-shirt, biker shorts, μπουφάν, μπλούζες με μακρύ μανίκι, αμάνικα μπλουζάκια αλλά και γυναικεία μπουστάκια, κολάν και φούστες. Το στυλ τους μπορεί να σε καλύψει για την προπόνησή σου αλλά και στην καθημερινότητά σου εάν έχεις αθλητικό στυλ. Η ποιότητα των ενδυμάτων είναι υψηλή, θα βρεις σύνθεση από βαμβάκι, πολυεστέρα, συνθετικό αλλά και από ανακυκλωμένα ή βιώσιμα υλικά, ενώ πολλά ενδύματα διαθέτουν τεχνολογία που προσφέρει στεγνή αίσθηση απομακρύνοντας τον ιδρώτα από το δέρμα σου. Η εφαρμογή τους είναι στενή με κανονική για να αναδεικνύουν τέλεια την σιλουέτα σου και να γίνονται ένα με το σώμα σου στις έντονες προπονήσεις σου προσφέροντας σου αίσθηση σταθερότητας.

Βρες Το Δικό Σου Αγαπημένο Αξεσουάρ Asics

Απο αξεσουάρ της Asics θα βρεις για άντρες, γυναίκες και παιδιά σε τσάντες, καπέλα, κάλτσες, γάντια, περικάρπια, περιμετώπια αλλά και επιγονατίδες. Για εσένα που λατρεύεις το τρέξιμο ιδανική επιλογή για να έχεις οργανωμένα τα πράγματα σου είναι μια τσάντα αθλητική της Asics . Για εσένα που λατρεύεις να παίζεις τένις μπορείς να επιλέξεις περικάρπια, περιμετώπια, επιγονατίδες αλλά και καπέλα για να έχεις πάντα την προστασία που χρειάζεσαι κάθε στιγμή. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις κάλτσες Asics οι οποίες είναι ανθεκτικές, προσαρμόζονται άψογα στα πόδια σου και είναι σταθερές, ενώ για τις κρύες ημέρες μπορείς να επιλέξεις γάντια Asics προστατεύοντας τα χέρια σου από το κρύο διατηρώντας τα σε ζεστή θερμοκρασία και μοναδική αίσθηση.

Διάλεξε τα δικά σου Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ Asics

Επίλεξε τα δικά σου γυναικεία, ανδρικά και παιδικά Asics ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, κόκκινο, ροζ, μωβ, γαλάζιο, πορτοκαλί, κίτρινο, καφέ, μπεζ πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2