Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 77

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Μπλούζες

262 styles
από 8

Γυναικείες Μπλούζες

Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι για εσένα που θέλεις να έχεις μοναδικό στυλ τώρα μπορείς! Βρες μοντέρνα Γυναικεία Φούτερ, Μακρυμάνικες Μπλούζες, Πλεκτές Μπλούζες, Loungewear & T-shirt σε μοναδικές υφές και prints, στο sportsfactory.gr με Sports4All, σε Καθημερινές Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Εκπτώσεις!

Ιδανική Μπλούζα Για Τον Χειμώνα

Για εσένα που ψάχνεις να ζεσταθείς με στυλ μπορείς να επιλέξεις γυναικεία μπλούζα με μακρύ μανίκι την οποία μπορείς να την συνδυάσεις στο casual look σου. Για τις cozy μέρες που θέλεις μια χαλαρή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία μπλούζα φούτερ που μπορείς να την φορέσεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μια καλή επιλογή για σενα που θέλεις μια μπλούζα για τις σύντομες δουλειές εκτός σπιτιού αλλά και για το σπίτι είναι Loungewear  μπλούζες, οι οποίες σου εξασφαλίζουν μοναδική άνεση. Είτε φορέσεις γυναικείο φούτερ ή γυναικεία μπλούζα για τις κρύες μέρες, μπορείς να επιλέξεις με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα για προστασία, με τσέπες ή χωρίς για να ζεσταίνεις τα χέρια σου και να τοποθετείς τα μικροαντικείμενα σου όταν θες τα χέρια σου ελεύθερα.

Ιδανική Μπλούζα Για Το Καλοκαίρι

Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις όπου και αν πας ένα t-shirt το οποίο θα σου προσφέρει την ανάλαφρη αίσθηση που ζητάς πάντα με απόλυτο στυλ. Μπορείς να επιλέξεις με γιακά (polo), στρογγυλή λαιμόκοψη, με V , με χαλαρή, κανονική ή στενή εφαρμογή για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι αγαπάμε περισσότερο τα χρώματα έτσι μπορείς να επιλέξεις t-shirt με ζωηρά χρώματα για τις εξορμήσεις σου ή για τις δραστηριότητές σου, ενώ για την καθημερινότητά σου στην δουλειά μπορείς να επιλέξεις πιο απαλά χρώματα και μονόχρωμες.

Επίλεξε την Σωστή Εφαρμογή

Η ιδανική εφαρμογή είναι αυτή που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες. Εάν θες μια εφαρμογή με ακρίβεια στο νούμερό σου τότε θα επιλέξεις γυναικεία μπλούζα με κανονική εφαρμογή. Για εσένα που θες να αναδείξεις την σιλουέτα σου μπορείς να επιλέξεις μπλούζα ή t-shirt με στενή εφαρμογή ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στο έπακρο, για μοναδική αίσθηση. Τέλος για εσένα που θες την απόλυτη ελευθερία κινήσεων χωρίς περιορισμούς με comfy style τότε το ιδανική επιλογή είναι μπλούζα ή φούτερ με φαρδιά εφαρμογή την οποία δεν θα θες να αποχωριστείς.

Η Σωστή Επιλογή Υφάσματος

Για τις χαλαρές μέρες, μια βαμβακερή μπλούζα είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς εξασφαλίζει άνεση και απαλή αίσθηση. Για τις μέρες που έχεις γυμναστήριο, ένα αθλητικό γυναικείο μπλουζάκι με ελαστική σύνθεση είναι η τέλεια επιλογή καθώς θα σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε κάθε σου άσκηση. Για εσένα που θέλεις μέσα από την ένδυσή σου να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μπορείς να επιλέξεις μπλούζα, φούτερ ή t-shirt για γυναίκες, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά ( όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ανακυκλωμένο νάιλον), vegan υλικά ή από οργανικό βαμβάκι.

Βρες ξεχωριστά στιλ σε Γυναικείες Μπλούζες!

Γυναικεία T-shirts Γυναικεία Φούτερ Γυναικείες Μπλούζες με Κουκούλα

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2