Τιμή

20 156

Manufacturers

Ποσοστό Έκπτωσης

0 % 55 %

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

από 2
72 styles
από 2

Θα βρω ανδρικά και γυναικεία ποδοσφαιρικά στο Sportsfactory.gr;

Στο Sportsfactory.gr, το Νο1 online Sports4All store, θα βρεις ποδοσφαιρικά παπούτσια και μποτάκια για άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια που θα απογειώσουν τις επιδόσεις στο γήπεδο. Βρες γυναικεία και ανδρικά ποδοσφαιρικά με σχάρα και καρφιά, για κάθε τύπο εδάφους, πολλαπλές φυσικές / συνθετικές Επιφάνειες [MG], σκληρές φυσικές επιφάνειες [FG], συνθετικές επιφάνειες / σχάρα [TF] και συνθετικές επιφάνειες με μακριές ίνες [AG]. Βρες Top brands και ποικιλία χρωμάτων σε ποδοσφαιρικά ανδρικά και γυναικεία και κάνε το δικό σου deal.

Τι Ποδοσφαιρικά Παπούτσια Να Πάρω;

Μια καλή επιλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών μπορεί να απογειώσει τις επιδόσεις σου στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τα παπούτσια που θα σε βολεύουν και θα είναι άνετα για σένα. Υπάρχουν κάποια κριτήρια για την σωστή επιλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Αρχικά σημασία έχει το γήπεδο που παίζεις εάν το έδαφος αποτελείται από φυσικό χορτάρι ή τεχνητό.

• Για συνθετικό χλοοτάπητα (κοντό τεχνητό γρασίδι) ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια TF με σχάρα τα οποία ενισχύουν την πρόσφυση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του οτι το τεχνητό γρασίδι είναι πολύ σκληρό δεν ενδείκνυνται τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες.

• Για γήπεδο με φυσικό χορτάρι ιδανικά είναι τα παπούτσια με τάπες για στερεό γήπεδο FG. Οι τάπες προσφέρουν επιτάχυνση, μοιράζουν την πίεση ομοιόμορφα στο πέλμα και ενισχύουν την πρόσφυση.

• Για γήπεδο με τεχνητό γρασίδι τρίτης και τέταρτης γενιάς το οποίο αποτελείται με τεχνητό χώμα ή καουτσούκ ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες AG για τεχνητό χλοοτάπητα. Τα παπούτσια με AG ενισχύουν την ανθεκτικότητα από την φθορά που προκαλείται με την τριβή του τεχνητού γρασιδιού. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν πολλές τάπες για πρόσφυση και αντοχή.

• Για γήπεδο με φυσικό γρασίδι το οποίο λόγω καιρικών συνθηκών έχει λασπώσει και μαλακώσει κυρίως τους χειμερινούς μήνες, ιδανική επιλογή είναι τα παπούτσια SG με τάπες για μαλακό γήπεδο. Προσφέρουν επιτάχυνση και πρόσφυση και οι τάπες μπορούν να είναι αφαιρούμενες δίνοντας την επιλογή στους παίκτες να προσαρμόσουν το μήκος σε σχέση με το πόσο γλιστράει η επιφάνεια.

• Για σκληρή επιφάνεια π.χ. ξηρό γήπεδο με το χορτάρι να έχει ''αλλοιωθεί'' από την χρήση, ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια HG με τάπες για σκληρό γήπεδο, συνήθως αυτά τα μοντέλα έχουν κωνικές τάπες που μοιράζουν την ισορροπία και την πίεση, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση.

• Για γήπεδα εσωτερικού χώρου με σκληρό δάπεδο επίλεξε ποδοσφαιρικά παπούτσια σάλας IN / εσωτερικού χώρου. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν λείες σόλες με μικρές εσοχές για πιο καλή επαφή στο έδαφος, ενώ συνήθως αποτελούνται από καουτσούκ με μεσαία σόλα αντικραδασμική.

• Για σκληρές επιφάνειες όπως του δρόμου (σχολικά γήπεδα ή γήπεδο πόλης), ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με ST τα οποία διαθέτουν εξωτερική σόλα με σκληρό καουτσούκ και μοτίβο ειδικό με εσοχές για βελτιωμένη πρόσφυση και αντοχή. Συνήθως διαθέτουν και αυτά ενισχυμένη σόλα με αντικραδασμική προστασία.

Πέρα από τους παραπάνω παράγοντες σημασία έχει η θέση που παίζεις.

Για θέση τερματοφύλακα θα χρειαστείς ένα παπούτσι με καλή πρόσφυση, για θέση αμυντικού θα πρέπει να επιλέξεις ένα παπούτσι που να προστατεύει τον αστράγαλό σου, για θέση μέσου παίκτη ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που σου δίνουν τον έλεγχο προσφέροντάς σου αντοχή και άνετη αίσθηση, για wingers θα πρέπει να διαλέξεις ποδοσφαιρικά παπούτσια με άμεση απόκριση κινήσεων και επιτάχυνσης, για θέση επιθετικού κατάλληλα είναι τα παπούτσια που προσφέρουν καθαρότητα στα σουτ και επιτάχυνση.

Ποιο είναι το Κατάλληλο Υλικό για Ποδοσφαιρικά Παπούτσια;

Η απάντηση είναι υποκειμενική καθώς κάθε παίκτης έχει δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια από δέρμα έχουν ως θετικό οτι προσαρμόζονται με το σχήμα του ποδιού προσφέροντας άμεση αίσθηση με την μπάλα και είναι κατάλληλα για φαρδιά πέλματα. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με συνθετικά υλικά από την άλλη είναι πιο ανάλαφρα και πιο εύκολα στο καθάρισμα. Δεν παίρνουν το σχήμα του ποδιού όπως τα δερμάτινα όμως είναι λεπτά για βελτιωμένη αίσθηση με την μπάλα και εύκολη εφαρμογή. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με πλέγμα από την άλλη βοηθάνε στην διαπνοή και στο τρέξιμο του παίκτη προσφέροντας στήριξη στα πέλματα με ανάλαφρη αίσθηση. Τέλος τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με πλεκτό υλικό επιτρέπουν εξίσου την διαπνοή των ποδιών είναι άνετα, ευέλικτα και μαλακά με μοναδική αίσθηση σε επαφή με την μπάλα.

Τι εφαρμογή να επιλέξω στα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια μου;

Η επιλογή του σωστού μεγέθους έχει τα μυστικά της! Πολλές φορές το νούμερο που φοράς στο αθλητικό παπούτσι δεν αντιστοιχεί σε αυτό που φοράς στα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Επομένως, είναι καλό να τα δοκιμάζεις πριν τα αγοράσεις, εκτός αν επιλέξεις το ίδιο ζευγάρι που είχες και πριν ή το κατάστημα σου δίνει τη δυνατότητα να τα επιστρέψεις.

Τι μέγεθος να διαλέξω σε Ποδοσφαιρικά Παπούτσια;

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια διαθέτουν στενή ή κανονική εφαρμογή. Η στενή εφαρμογή δίνει στα πόδια σου αίσθηση παραπάνω σταθερότητας ενώ η κανονική εφαρμογή αντιστοιχεί στο πραγματικό μέγεθος του ποδιού σου χωρίς να έχεις την ανάγκη να επιλέξεις ένα νούμερο μικρότερο. Μπορείς να βρεις ποδοσφαιρικά παπούτσια με κορδόνια για εφαρμογή που προσαρμόζεις εσύ, ποδοσφαιρικά παπούτσια χωρίς κορδόνια για εύκολη εφαρμογή και ποδοσφαιρικά παπούτσια με σκριτς σκρατς για εύκολη και σταθερή εφαρμογή. Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος όταν αγοράσεις ποδοσφαιρικά παπούτσια καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις απογευματινή ώρα με ποδοσφαιρικές κάλτσες και ο,τι άλλο προστατευτικό φοράς στο γήπεδο. Η ιδανική επιλογή λοιπόν είναι όταν η απόσταση μεταξύ δακτύλων και του άνω μέρους παπουτσιού είναι όσο το μικρό δάχτυλο του χεριού. Εάν έχεις φαρδύ πέλμα επίλεξε παπούτσια που παίρνουν το σχήμα του ποδιού προσαρμόζοντας άψογα στα πόδια σου.

Διάλεξε Top Brands Σε Ποδοσφαιρικά Παπούτσια στο Sportsfactory

Διάλεξε ανδρικά και γυναικεία Ποδοσφαιρικά Παπούτσια ή Ποδοσφαιρικά μποτάκια σε πολλά μεγέθη και στυλ αλλά και σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, μωβ, γκρι, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μέσα από μοναδικά brands όπως adidas Performance, Nike, Under Armour, Puma, LOTTO μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Ποια brands να κοιτάξω σε παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια;

Για εσένα που ψάχνεις παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια για το παιδί σου διάλεξε μέσα από τα brands Nike, adidas Performance, Puma & LOTTO. Αυτά τα brands βγάζουν παιδικά νούμερα και είναι ιδανικά για το παιδικό πόδι.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2