Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

49 92

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance 574 Sneakers

17 styles

New Balance 574 Sneakers

Ανακάλυψε την collection στα sneakers 574 από την New Balance για άνδρες και γυναίκες για να απογειώσεις το στυλ σου. Ο κομψός σχεδιασμός 574 και οι χρωματικοί συνδυασμοί σου δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικά, ξεχωριστά στυλ από το casual μέχρι και το urban στυλ σου. Ανακάλυψε τα στο Sportsfactory.gr, το No1 online Sports4All store και στα φυσικά καταστήματά μας και δώσε extra πόντους στα Lifestyle Outfits σου.

Επίλεξε τα New Balance 574 για το Style σου

Μπες σήμερα κιόλας στην σπορ συλλογή των New Balance παπουτσιών 574 και βρες μια ποικιλία σε unisex, ανδρικά & γυναικεία sneakers, μέσα από συλλογές Classic, Sport, Sport V2 και Core Plus. Η premium κατασκευή των υλικών τους από σουέτ, nubuck δέρμα, πλέγμα και συνθετικά υλικά ολοκληρώνουν το στυλ σου με τον πιο retro τρόπο. Ανακάλυψε New Balance 574 παπούτσια για άνδρες & γυναίκες σε διαχρονικά, κλασικά και μοντέρνα χρώματα όπως μαύρο, κίτρινο, άσπρο, γκρι, άσπρο, ροζ καθώς και με διάφορους color blocking σχεδιασμούς και πολλά άλλα!

Άνεση Πάνω Απ' Όλα με τα New Balance 574

Τα παπούτσια New Balance 574 εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε βήμα εξαιτίας της ενδιάμεσης σόλας αφρού EVA και της τεχνολογίας ENCAP® που προσφέρει υποστήριξη και αντοχή. Τα New Balance 574 παπούτσια δένουν με κορδόνια και σου προσφέρουν σταθερότητα και άνεση καθώς σου επιτρέπουν να τα δέσεις όσο σφιχτά θέλεις εσύ γα εξατομικευμένη εφαρμογή. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ προσφέρει extra σταθερότητα στο βήμα και ανθεκτικότητα στο παπούτσι 574 New Balance. Στη συλλογή μας θα βρεις New Balance 574 sneakers με flat, platform και chunky σόλα, ανάλογα το στυλ σου. Ένα sneaker New Balance 574 δεν μπορεί να λείπει από την συλλογή σου.

Διάλεξε Top New Balance 574 Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μέσα από την γκάμα παπουτσιών New Balance 574 σε ανδρικα, γυναικεία και unisex νούμερα και σχέδια, στο Sportsfactory.gr το Νο1 Sport4All online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Sport4All Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Καταγωγή του NB 574

Η New Balance το 1988 εμπνεύστηκε από δύο εικονικά sneakers της για να δημιουργήσει το 574. Παρότι ο σκοπός της δεν ήταν η διαφήμιση του καινούργιου παπουτσιού, δεν άργησε να γίνει αγαπημένη και δημοφιλή επιλογή. Αρχικά είχε δημιουργηθεί ως running παπούτσι, όμως εν τέλει κατέληξε να φοριέται για το casual στυλ ταιριάζοντας με κάθε εμφάνιση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2