Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 24

Packs

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικές Κάλτσες

από 2
68 styles
από 2

Παιδικές Κάλτσες

Οι κάλτσες ως αξεσουάρ ολοκληρώνουν ένα look, συνεπώς η επιλογή τους δεν πρέπει να είναι μικρής σημασίας. Μπορείς να βρεις σετ σε παιδικές κάλτσες ή παιδικές κάλτσες ανά τεμάχιο. Οι μικροί μας φίλοι έχουν άποψη και στυλ, δώσε τους την δυνατότητα να δείξουν την προσωπικότητά τους επιλέγοντας το τέλειο ζευγάρι σε παιδικές κάλτσες. Αγόρασε μαλακές και άνετες παιδικές κάλτσες σε μοναδικά χρώματα και σχέδια για να τους χαρίσεις άνεση και ταυτόχρονα ξεχωριστό στυλ. Μόνο στο sportsfactory.gr με Sports4All, σε Καθημερινές Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Εκπτώσεις!

Διάλεξε Τις Ιδανικές Παιδικές Κάλτσες Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Τα μικρά ποδαράκια χρειάζονται επιπλέον φροντίδα. Η καθημερινότητα στο σχολείο και οι εξωσχολικές δραστηριότητες δημιουργούν  την ανάγκη για την επιλογή άνετων ενδυμάτων και υποδημάτων για τους μικρούς μας φίλους. Για να ολοκληρωθεί όμως η αίσθηση άνεσης χρειάζονται παιδικές κάλτσες που θα προσφέρουν απαλή αίσθηση, για πιο ξεκούραστα πόδια. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ζεστές παιδικές κάλτσες από χοντρό ύφασμα βαμβακερό ή συνθετικό, που θα διατηρήσουν την θερμότητα που είναι απαραίτητη για το μικρό σου. Για το καλοκαίρι ιδανικές κάλτσες είναι αυτές που είναι κατασκευασμένες από λεπτό ύφασμα είτε είναι πολυεστερικές, συνθετικές ή βαμβακερές παιδικές κάλτσες, όπου προσφέρουν διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια των μικρών μας φίλων.

Επίλεξε Το Στυλ Που Τους Ταιριάζει

Κάθε ζευγάρι σε κάλτσες για παιδιά είναι ξεχωριστό. Για στυλ από την κορυφή ως τα νύχια επίλεξε το ιδανικό στυλ που ταιριάζει στο μικρό σου για casual, lifestyle, sporty και street εμφανίσεις. Για τις αθλητικές τους δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις παιδικές αθλητικές κάλτσες σε ψηλό μήκος όπως  παιδικές κάλτσες ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή σε κοντό μήκος όπως παιδικές κάλτσες προπόνησης, ώστε να τους προσφέρουν την ευελιξία και την διαπνοή που χρειάζονται. Για το σχολείο μπορείς να επιλέξεις παιδικές κάλτσες σε μεσαίο μήκος ώστε να έχουν προστατευμένα τα πόδια μέχρι και τον αστράγαλο. Για τις lifestyle εμφανίσεις των μικρών μας φίλων που είναι καλεσμένοι σε κάποιο παιδικό πάρτυ, σε κάποια εκδήλωση ή στις βόλτες μαζί σας, μπορείς να τους χαρίσεις κάλτσες με ζωηρά και έντονα χρώματα, με έντονα μοτίβα και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, είτε σε ψηλό μήκος για να ξεχωρίζουν είτε σε μεσαίο. 

Η Σωστή Επιλογή Μεγέθους Σε Παιδικές Κάλτσες

Τα παιδιά αναπτύσσονται σε γοργούς ρυθμούς επομένως οι κάλτσες για παιδιά πρέπει να είναι άνετες για το πόδι τους χωρίς να τους δημιουργούν ερεθισμούς και τριβές. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από ελαστικό ύφασμα ούτως ώστε να αντιστοιχούν στο πραγματικό νούμερο του ποδιού και να προσαρμόζονται. Εάν τα νούμερα χωρίζονται ανά ομάδες μεγεθών πχ 28-35 μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών του site, όπου δίνεται όλη η πληροφορία για το μέγεθος και τις μετρήσεις. 

Διάλεξε Top Brands Σε Παιδικές Κάλτσες 

Επίλεξε παιδικές κάλτσες για αγόρι, για κορίτσι, για μικρά παιδιά , για μεγάλα παιδιά και βρεφικές, μέσα από τα Top Brands όπως Puma, adidas Performance, Happy Socks, Jordan, Asics, Reebok Sport, Sportsfactory, Stance  και πολλά άλλα σε μοναδικά σχέδια και χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, μπεζ, κόκκινο, πορτοκαλί, γκρι, μωβ, κίτρινο, πολύχρωμο, με allover print και πολλά άλλα, με υλικά πρώτης ποιότητας όπως παιδικές κάλτσες από βαμβάκι, ελαστάνη, νάιλον, πολυεστέρα, πολυαμίδιο, συνθετικό ύφασμα μέσα από το sportsfactory.gr με Μοναδικές Sports4All Προσφορές.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2