Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 33

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Buff Μαντήλια και Λαιμουδιέρες

από 3
93 styles
από 3

Buff Μαντήλια και Λαιμουδιέρες

Tο Buff έχει πολλαπλές χρήσεις και μπορεί να φορεθεί σαν μαντίλι, μαντίλα, καπέλο, μάσκα προσώπου ή βραχιολάκι. Τα καλύμματα Buff® είναι μοναδικά ευπροσάρμοστα, σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιτυγχάνουν υψηλό επίπεδο άνεσης και προστασίας. Στη συλλογή μας θα βρεις BUFF μαντήλια λαιμού, μπαντάνες, περιμετώπια, καπέλα και υφασμάτινες μάσκες σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά στιλ και μεγέθη, για την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινώπορο ή τον χειμώνα!
Ανακάλυψε Buff αξεσουάρ που θα σε συνοδέψουν σε ό,τι δραστηριότητα κι αν κάνεις, χειμώνα καλοκαίρι, στο Sportsfactory.gr, το No1 Sport4All online store, σε Απίστευτες Τιμές και Προσφορές!

Η Ιστορία Πίσω Από τα Buff Μαντήλια & Αξεσουάρ

Η ιστορία των Buff ξεκίνησε από ένα οικογενειακό εργοστάσιο στα δυτικά της Βαρκελώνης και μια απλή ιδέα. Το πάθος του Joan Rojas ήταν ο σπόρος για το θρυλικό πολυλειτουργικό σωληνωτό χωρίς ραφές πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Ο Joan Rojas γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1946. Η οικογένειά του ασχολούνταν με την κλωστοϋφαντουργία. Έψαχνε για μια πιο ζεστή, πιο προστατευτική λύση για τον ήλιο, τον άνεμο και το κρύο ενώ περιόδευε τους επαρχιακούς δρόμους της Καταλονίας με τη μοτοσικλέτα του. Στόχος του ήταν να απολαύσει τη ζωή στο έπακρο. Αμέσως μετά γεννιέται το BUFF®. Το εμβληματικό πολυλειτουργικό σωληνωτό μαντήλι, όπου έγινε ένα αξεσουάρ παγκόσμιας έμπνευσης. Πέρα από τα πολυλειτουργικά μαντήλια, κατασκεύασε καπέλα, μάσκες και άλλα αξεσουάρ για μια καλύτερη ζωή για τους λάτρεις των σπορ της υπαίθρου και για μια ποιοτική καθημερινότητα. Η άνεση ήταν η κύρια έμπνευση για τον σχεδιασμό τους, φέρνοντας τον άνθρωπο πιο κοντά με την φύση. Πιστοί στη βιωσιμότητα η Buff είναι γνωστή σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Τι Είναι Αυτό που Ξεχωρίζει τα Πολυμορφικά Μαντήλια Buff

Τα μαντήλια Buff μπορούν να σε προστατεύσουν κάθε εποχή είτε είσαι άντρας είτε άντρας. Για το καλοκαίρι ένα μαντήλι Buff είναι ιδανικό για εσένα που κάνεις δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο διαθέτοντας UV προστασία για τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου, διατηρώντας σε ανάλαφρο. Τα μαντήλια BUFF® που χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία, δημιουργήθηκαν ειδικά για outdoor δραστηριότητες στον ήλιο. Το ύφασμα CoolNet UV +® συνοδεύεται από την πρωτοποριακή τεχνολογία HeiQ, η οποία διαχειρίζεται αποτελεσματικά την απομάκρυνση του ιδρώτα, δίνοντας σου μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα σου στεγνό. Τα μαντήλια αυτά δεν διαθέτουν ραφές, έχουν ελαστικότητα 4 διευθύνσεων και τοποθετούνται εύκολα από το κεφάλι προς το λαιμό. Είναι εξαιρετικά ελαφριά κατασκευασμένα από βιώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά. Για τον χειμώνα θα βρεις BUFF πολυμορφικό μαντήλι/ λαιμουδιέρα, που θα σε προστατεύσει από το κρύο, την υγρασία και τον άνεμο, ενώ γυμνάζεσαι στην φύση ή οδηγάς με την μοτοσυκλέτα σου. Το χειμερινά μαντήλια Buff διαθέτουν και αυτά ελαστικότητα, ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και ύφασμα φλις PrimaLoft® που διατηρεί τέλεια τη θερμότητα. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου θα βρεις μοναδικά πολυμορφικά Buff μαντήλια σε μονόχρωμα σχέδια, πολύχρωμα ή με prints για κάθε στιγμή της ημέρας.

Επίλεξε το Ιδανικό Καπέλο Buff

Η Buff φροντίζει για άλλη μια φορά για την δική σου προστασία με τα πρωτοποριακά Buff καπέλα & buckets για άντρες, παιδιά και βρέφη. Διαθέτουν φαρδύ γείσο και UV προστασία από τον ήλιο, ενώ είναι κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας. Για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο καπέλο Buff με ενσωματωμένη ταινία που απομακρύνει τον ιδρώτα και το νερό προσφέροντας άνετη αίσθηση, αποφεύγοντας την υπερθέρμανση. Το παιδικό δερματάκι είναι πιο ευαίσθητο σε σχέση με έναν ενήλικα και δημιουργούνται εύκολα ερεθισμοί. Τα παιδικά καπέλα Buff λοιπόν είναι κατασκευασμένα ώστε να προστατεύουν το δέρμα του μικρού σου, αποφεύγοντας την τριβή και τους ερεθισμούς.

Βρες Περικάρπια - Περιμετώπια & Υφασμάτινες Μάσκες Προστασίας Buff

Το Buff Headband είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να προστατευτείς τόσο από τον ήλιο όσο και από το κρύο ανανεώνοντας το στυλ σου. Είναι άνετο κατασκευασμένο για την πρόληψη ερεθισμού του δέρματος με ύφασμα CoolNet® UV ειδικό στην απορρόφηση υγρασίας και UPF 50+ για τον ήλιο. Φυσικά ενδείκνυται και για τις αθλητικές σου δραστηριότητες προσφέροντας σου μέγιστη άνεση. Πέρα από τα περιμετώπια και τα περικάρπια θα βρεις Buff μάσκες προστασίας για ενήλικες και παιδιά, που ξεχωρίζουν από τις κλασσικές μάσκες. Οι μάσκες αυτές διαθέτουν φίλτρο 3 στρωμάτων και πλένονται στο πλυντήριο. Τα φίλτρα που διαθέτουν πληρούν τα πρότυπα χειρουργικής μάσκας, ενώ η εφαρμογή είναι ιδανική για τον καθένα αφού έχουν ρυθμιζόμενους ιμάντες που προσαρμόζονται στο κεφάλι χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς στην περιοχή του αφτιού και στο δέρμα. Το ύφασμα τους επίσης είναι διαπνέον με τεχνολογία HeiQ V-Block που απομακρύνει τα μικρόβια.

Επίλεξε Buff Μαντήλια και Λαιμουδιέρες μέσα από το Κορυφαίο Store!

Διάλεξε Buff μαντήλια & αξεσουάρ για άντρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη σε μοναδικούς σχεδιασμούς και πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Sportsfactory.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2