Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

24 108

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παπούτσια Μπάσκετ

από 2
67 styles
από 2

Παπούτσια για Μπάσκετ

Βρες Μπασκετικά Παπούτσια σε Μοναδικές  sports4all Προσφορές από το κορυφαίο Online Sports.
Χαμηλά ή ψηλά παπούτσια μπάσκετ με τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες που θα χαρίσουν μοναδική σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία στο παρκέ. Επίλεξε, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του sportsfactory.gr, σε Καθημερινές Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Εκπτώσεις!

Ποιο Είναι Το Κατάλληλο Παπούτσι Για Μπάσκετ;

Η στιγμή που θα επιλέξεις παπούτσια για μπάσκετ έφτασε. Η σωστή επιλογή παπουτσιού μπάσκετ θα σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο αποδοτικό παιχνίδι στο παρκέ ή στο πάρκο και θα προστατεύσουν τα πόδια σου και τον αστράγαλο από πιθανούς τραυματισμούς. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που βοηθάνε στην κατάλληλη επιλογή παπουτσιών για μπάσκετ όπως:

Παπούτσια Για Γήπεδο Μπάσκετ: Καταλληλότερα μπασκετικά παπούτσια για γήπεδο μπάσκετ είναι αυτά που είναι σχεδιασμένα με καλύτερη πρόσφυση, προστατεύουν το πόδι από κρούσεις και αποδίδουν καλύτερη αίσθηση με το έδαφος. Η επιφάνεια του παπουτσιού πρέπει να είναι ευθεία για να υπάρχει καλύτερη επαφή με το έδαφος. Προτιμότερα είναι αυτά που διαθέτουν σόλα από καουτσούκ και αντιολισθητική σόλα ώστε να συγκρατείται το πόδι σταθερό στην επιφάνεια του παρκέ.

Παπούτσια Μπάσκετ Για Άσφαλτο και Ταρτάν: Ιδανικά μπασκετικά παπούτσια είναι αυτά που διαθέτουν σόλα από ανθεκτικό υλικό με ανθεκτικό πέλμα στην τριβή. Επίσης πρέπει να παρέχουν διαπνοή από το άνω μέρος και η εφαρμογή τους να ταιριάζει άψογα στο σχήμα της πατούσας.

Το ύψος του παπουτσιού: Το ύψος του παπουτσιού είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας για να αισθάνεσαι σιγουριά στις κινήσεις σου. Το ύψος επιλέγεται ανάλογα το στυλ του παιχνιδιού και των προσωπικών προτιμήσεων, όπως low cut, mid cut, hight cut σχεδιασμού.

Άλλος ένας παράγοντας για την κατάλληλη επιλογή παπουτσιού είναι η θέση που παίζεις.

Για την θέση 1 που μπαίνει ο καλύτερος playmaker και ο καλύτερος πασαδόρος κατάλληλη επιλογή είναι αυτά που βοηθάνε στο τρέξιμο χωρίς διακοπή και προσαρμόζουν τέλεια στο πόδι.
 Αν είσαι θέση 2 (shooting guard): Ιδανικά είναι τα παπούτσια με αντιολίσθηση, τέλεια εφαρμογή, lockdown και ειδική στήριξη στο μέσο του ποδιού.
 Αν είσαι στη θέση 3 (small forward): Κατάλληλα είναι τα παπούτσια με σωστή εφαρμογή, lockdown, αντιολίσθηση και ειδική στήριξη στο μέσο του ποδιού. Ένα παπούτσι που προσφέρει ευελιξία κινήσεων για γρήγορες κινήσεις ιδίως σε έναν περιορισμένο χώρο.
 Αν είσαι θέση 4 (power player ή power forword): Ιδανικά είναι τα παπούτσια με τέλεια εφαρμογή, lockdown, στήριξη, αντιολίσθηση και ειδική στήριξη στο μέσο του ποδιού.
Στην επίθεση, βρίσκεται ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας για τα σουτ από μέση απόσταση ενώ το ριμπάουντ είναι εξίσου σημαντικά, γι΄αυτό κατάλληλο είναι ένα παπούτσι μπάσκετ με τέλεια στήριξη και εφαρμογή.
 Αν είσαι σε θέση 5 (center): Διάλεξε παπούτσι που προσφέρει τέλεια εφαρμογή και απόλυτη στήριξη και σταθερότητα.

Το ύψος των παπουτσιών και η πλευρική στήριξη είναι σημαντική για την διασφάλιση των τραυματισμών. Το μαξιλάρι είναι επίσης βασικό. Υπάρχουν παπούτσια με μαξιλάρι πέλματος και κάτω από τα δάκτυλα ή στο πίσω μέρος μόνο( μαξιλάρι με τακούνι). Η επιλογή εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες.

Τι Νούμερο Παπούτσια Μπάσκετ να Επιλέξω;

Για την σωστή επιλογή νούμερου σε μπασκετικό παπούτσι πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο νούμερο απ' ότι τα συνηθισμένα. Η έντονη κινητικότητα των ποδιών στο παιχνίδι προκαλεί πρήξιμο, έτσι χρειάζεται χώρος για το πόδι για αποφυγή τραυματισμών και καλύτερη απόδοση. Η κατάλληλη επιλογή του μπασκετικού παπουτσιού βοηθάει επιπλέον στο να νιώθεις τα πόδια σου πιο ξεκούραστα στο τέλος του παιχνιδιού.

Πώς πρέπει να Είναι Ένα Παπούτσι Για Μπάσκετ;

Τα κλασικά παπούτσια μπάσκετ έχουν κάποια κοινά με τα αθλητικά παπούτσια όμως υπάρχουν και χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν. Πιο συγκεκριμένα τα παπούτσια για μπάσκετ σε σχέση με τα αθλητικά έχουν πλήρες σύστημα απόσβεσης για την απορρόφηση των κραδασμών και την πίεση κατά την αναπήδηση. Επίσης είναι ελαφρώς ψηλότερα για την προστασία των αστραγάλων.

Top Brands σε Παπούτσια Για Μπάσκετ.

Επίλεξε παπούτσια για μπάσκετ για άντρες, γυναίκες και παιδιά μέσα από τα Top Brands Nike, adidas Performance, Jordan, Under Armour, Puma, Fila και πολλά άλλα, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα, με σύνθεση από δέρμα, καουτσούκ, σπάντεξ, συνθετικό, υφασμάτινα και πολλά άλλα μέσα από No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2