Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 85

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Crocs

από 3
73 styles
από 3

Crocs Παπούτσια, Σανδάλια και Σαγιονάρες

Βρες επώνυμα Crocs παπούτσια όπως σανδάλια, σαγιονάρες, slides και μποτάκια στο στυλ και στο χρώμα που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις lifestyle εμφανίσεις σου; Ανακάλυψε Crocs ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς.Επίλεξε τα δικά σου Crocs παπούτσια είτε για το καλοκαίρι, είτε για τον χειμώνα, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του Sportsfactory.gr!

Τι Ανδρικά Crocs θα βρω στο Sports Factory;

Βρες τα δικά σου άνετα και ανατομικά ανδρικά Crocs που σου ταιριάζουν σε στιγμές χαλάρωσης ή περίπατου. Για την χειμερινή περίοδο μπορείς  να επιλέξεις Crocs παντόφλες με Croslite για απορρόφηση των κραδασμών και με τεχνολογία που αποτρέπει την δυσοσμία και την ανάπτυξη μυκήτων. Μπορείς επίσης να επιλέξεις Crocs μποτάκια για τις βροχερές μέρες που θα κρατήσουν τα πόδια σου στεγνά. Για την θερινή περίοδο έχεις περισσότερες επιλογές αφού μπορείς να επιλέξεις ανδρικές Crocs σαγιονάρες ή ανδρικά Crocs σανδάλια είτε πάς στην παραλία είτε μια βόλτα στην πόλη αφού είναι εξαιρετικά άνετα και επιτρέπουν στο πόδι να έχει διαπνοή. Χαρακτηριστικό των Crocs είναι το ανάλαφρο πάτημα χάρη στον αφρό Croslite™ που προσφέρει αντικραδασμική προστασία και άνεση, ενώ τα πιο σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν και αφρό LiteRide™ για ανάλαφρη αίσθηση.

Τι Γυναικεία Crocs θα βρω στο Sports Factory;

Είτε θες να τα φορέσεις στο σπίτι είτε στην παραλία ή στον περίπατο σου και στις δραστηριότητές σου η Crocs σου δίνει την επιλογή. Για την χειμερινή περίοδο μπορείς να επιλέξεις Crocs μποτάκια για τις εξόδους σου που θα κρατήσουν τα πόδια σου στεγνά όπου κι αν είσαι, ενώ οι Crocs παντόφλες είναι η τέλεια επιλογή για τις μέρες που θες να κάτσεις σπίτι και να χαλαρώσεις καθώς διαθέτουν Croslite για απορρόφηση των κραδασμών και με τεχνολογία που αποτρέπει την δυσοσμία και την ανάπτυξη μυκήτων.  Για το καλοκαίρι μπορείς να απογειώσεις το στυλ σου και την αίσθηση άνεσης που σου προσφέρουν επιλέγοντας είτε Crocs σαγιονάρες είτε Crocs σανδάλια. Είναι εξαιρετικά ανάλαφρα με αφρό Croslite και στα πιο σύγχρονα με επιπλέον αφρό LiteRide™ για ανάλαφρη αίσθηση. Τα νέα γυναικεία μοντέλα της Crocs είναι σχεδιασμένα με μοναδικά καλοκαιρινά χρώματα και είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν στην καθημερινότητά σου.

Τι Παιδικά και Βρεφικά Crocs θα βρω στο Sports Factory;

Τώρα και οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χαρούν και να νιώσουν την απόλυτη άνεση των παπουτσιών Crocs. Για την χειμερινή περίοδο μπορείς να επιλέξεις για το παιδί σου τις αδιάβροχες μπότες Crocs οι οποίες έχουν αντιολισθητική σόλα και αφρό Croslite για ανάλαφρο βήμα χωρίς κραδασμούς. Για την καλοκαιρινή περίοδο μπορείς να επιλέξεις για το παιδί σου μοναδικά Crocs σανδάλια τα οποία είναι εξαιρετικά ανάλαφρα ενώ ξεχωρίζουν τα πιο σύγχρονα μοντέλα με το μοναδικό design τους. Υπάρχουν φυσικά και τα all times classics σανδάλια που μπορούν να συνοδεύσουν το μικρό σου είτε στο σχολείο είτε σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εφόσον ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα και είναι εξίσου άνετα και ανάλαφρα επιτρέποντας την διαπνοή στο πόδι. Για την παραλία μπορείς να επιλέξεις τις παιδικές Crocs σαγιονάρες ή τα Crocs πέδιλα τα οποία θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους ασταμάτητους.

Διάλεξε Top Crocs Παπούτσια μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου Crocs σανδάλια, σαγιονάρες, παντόφλες και μπότες είτε είναι γυναικεία, ανδρικά, βρεφικά ή παιδικά σε διάφορα μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως μπλε, μαύρο, άσπρο, ροζ, μωβ και άλλα πολλά μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Η Ιστορία Τους

Η Crocs είναι μια αμερικανική εταιρεία που εδρεύει στο Niwot του Κολοράντο και κατασκευάζει και εμπορεύεται το εμπορικό σήμα Crocs αφρού. Ιδρύθηκε από τους Lyndon "Duke" Hanson και George Boedecker Jr. για να παράγει και να διανείμει ένα αφρό , του οποίου ο σχεδιασμός αποκτήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Foam Creations, με έδρα την πόλη του Κεμπέκ του Καναδά. Τα Crocs παπούτσια αναπτύχθηκαν αρχικά ως παπούτσια βαρκάδας. Το πρώτο μοντέλο που παράγεται από την Crocs, για την παραλία, παρουσιάστηκε το 2001 στο Fort Lauderdale Boat Show στη Φλόριντα και πούλησε τα 200 ζευγάρια που παρήχθησαν εκείνη τη στιγμή. Από τότε πούλησε 300 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια.  Τον Ιούνιο του 2004, η Crocs αγόρασε το Foam Creations και τις κατασκευαστικές του δραστηριότητες για να εξασφαλίσει αποκλειστικά δικαιώματα στην ιδιόκτητη ρητίνη αφρού που ονομάζεται Croslite. Το Croslite είναι μια ρητίνη κλειστού κυττάρου, που περιγράφεται ως αφρός EVA. Ο αφρός σχηματίζεται στα πόδια του χρήστη και προσφέρει ιατρικά οφέλη, σύμφωνα με έναν αριθμό ποδιάτρων. Από το 2007, η εταιρεία είχε υποβάλει αίτηση για καταχώριση "Crocs" και το λογότυπο Crocs ως εμπορικά σήματα σε περισσότερες από 40 δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, πολλές τέτοιες αιτήσεις εκκρεμούσαν έγκριση.  Ορισμένα παπούτσια Crocs δοκιμάστηκαν και προτάθηκαν από την αμερικανική εταιρεία εργονομίας το 2005  και έγιναν δεκτά από την American Podiatric Medical Association το 2009. Το 2008, τα κυβερνητικά Κέντρα Medicare και Medicaid Services των ΗΠΑ ενέκριναν ένα μοντέλο Crocs με χυτά πέλματα ως διαβητικά υποδήματα, που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των τραυματισμών στα πόδια. Τα Crocs κατασκευάζονται σε διάφορα στυλ και χρώματα. Τα κλασικά στυλ της Crocs διατίθενται σε περισσότερα από 20 χρώματα. Τα περισσότερα άλλα στυλ παράγονται σε μια παλέτα τεσσάρων έως έξι χρωμάτων ή συνδυασμών δύο χρωμάτων. Έτσι, υπάρχουν διαφορετικά στυλ για κάθε σεζόν. Το 2020, ως απάντηση στην πανδημία κοροναϊού, η εταιρεία ξεκίνησε το "A Free Pair for Healthcare" προσφέροντας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας ένα δωρεάν ζευγάρι παπουτσιών άνεσης. Επιπλέον, η Crocs έστειλε 100.000 ζευγάρια παπούτσια στα νοσοκομεία για να διανεμηθούν στο προσωπικό.

TOP Crocs Styles

Παιδικά Crocs

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2