Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 197

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike

2446 styles
από 68

Nike Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

H Nike είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών! Είσαι λάτρης της εταιρείας Nike; Βρες τώρα τα δικά σου Nike Παπούτσια, Ρούχα, Αξεσουάρ και Αθλητικό Εξοπλισμό μέσα από την μεγάλη συλλογή του Sportsfactory.gr! Επίλεξε τα νέα σου Nike παπούτσια από δεκάδες σχέδια ανδρικών, γυναικείων και παιδικών sneakers.

Η ιστορία της Nike

Η ιστορία των παπουτσιών Nike ξεκινάει από τον μεταπτυχιακό φοιτητή Phil Knight και τον προπονητή του Bill Bowerman, ο οποίος έφτιαχνε παπούτσια που δοκίμαζε ο Knight. Οι δυό τους συζητούσαν αρκετά για την έλλειψη ενός αποτελεσματικού παπουτσιού για τρέξιμο που θα μπορούσε να συναγωνιστεί τα Γερμανικά. Μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία όπου έμαθε για την θρησκεία και τον πολιτισμό της, επέστρεψε στην Αμερική για να αμφισβητήσει την δύναμη της adidas. Ο Phil Knight ήταν ένας μέτριος σπουδαστής και δρομέας ο οποίος στο μάθημα της επιχειρηματικότητας είχε μια φοβερή ιδέα και αποφάσισε να πάρει το ρίσκο. Δανείστηκε 50 δολάρια από τον πατέρα του και μεταπωλούσε οικονομικά αθλητικά παπούτσια από την Ιαπωνία, μετατρέποντας το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μέσω πώλησης αθλητικών υποδημάτων. Η εταιρεία που έφτιαξε ήταν η Onitsuka Tiger (η σημερινή Asics). Οι Phil Knight και Bill Bowerman στις 25 Ιανουαρίου 1964 ίδρυσαν την Blue Ribbon Movement (σημερινή Nike). Τη χρονολογία 1971 ιδρύεται η εταιρεία Nike, Inc. Τότε ζητήθηκε από την τότε φοιτήτρια Caroline Davidson να σχεδιάσει ένα λογότυπο το οποίο να ταιριάζει και να χωράει στα πλαϊνά του παπουτσιού. 

Το όνομα Nike προέρχεται από το Ελληνικό “Νίκη”, την αρχαία Ελληνίδα φτερωτή Θεά της νίκης. Το swoosh αποτελούσε πλέον από τα πιο αναγνωρισμένα λογότυπα του 20ου αιώνα. Το 1972 κάνει την εμφάνισή του το πρώτο παπούτσι με την διάσημη waffle sole. Η ιδέα προήλθε στην πραγματικότητα ένα πρωί παρατηρώντας την βαφλιέρα του σπιτιού του, όπου χρησίμευσε για να δημιουργηθεί το πρώτο παπούτσι με το Swoosh στα πλαϊνά. Η νοοτροπία της Nike βασίστηκε στο να ενταχθούν οι καταναλωτές σε αθλητικά επιτεύγματα. Το 1979 κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογία της αερόσολας όπου έφερε μια επανάσταση στα καθιερωμένα και επιλέχθηκε από πολλούς αθλητές σε παγκόσμια εμβέλεια. Την χρονιά 1985 ο αστέρας του NBA Michael Jordan υπογράφει την συνεργασία με την NIKE φτάνοντας τις πωλήσεις στα ύψη ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ. 

Το 1988 λαμβάνει χώρα η πρώτη διαφημιστική καμπάνια με το γνωστό “Just Do It.”, εμπνευσμένο από τα τελευταία λόγια του Gary Gilmore “Let’s Do It” λίγο πριν εκτελεστεί. Την χρονιά εκείνη βγήκε στην τηλεόραση το πρώτο spot που χρησιμοποιεί το “Revolution” των Beatles. Τότε η εταιρεία έμπλεξε σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που είχε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τραγουδιού, καταλήγοντας να πληρώσει πρόστιμο 250.000 δολαρίων, όμως την επόμενη χρονιά δίνεται το δικαίωμα από την Ono για την χρήση του τραγουδιού του John Lennon "Instant Karma". Ο αθλητής Lance Armstrong αφού είχε μια περιπέτεια με τον καρκίνο και θεραπεύτηκε στηριζόμενος από την Nike το 2004 δημιούργησε μια μεγάλη καμπάνια για ευαισθητοποίηση, φτιάχνοντας τα κίτρινα βραχιόλια με το LIVESTRONG, συγκεντρώνοντας 20.000.000 δολάρια. Η Nike βρίσκεται πίσω από γνωστές επώνυμες μάρκες που είναι ευρέως διαδεδομένες όπως Converse, Chuck Taylor All-Stars line sneakers και Jordan κατέχοντας από τα πιο μεγάλα κομμάτια στην αγορά αθλητικών ειδών. Σήμερα το κεφάλι της Nike,Inc προτιμά να ονομάζει την εταιρεία ως κίνημα ή άλογο. Η Nike (στην σωστή προφορά ‘νάικι’), περνάει το μήνυμα ότι να ακολουθείς έναν ασυνήθιστο δρόμο με απλότητα, παρατηρώντας τις ανάγκες και δίνοντας λύσεις σε οδηγεί στο κλειδί της επιτυχίας. Για να κατακτήσεις τον στόχο πρέπει απλά να ανέβεις το πρώτο σκαλί, Just Do It!

Βρες Μοναδικά Nike Παπούτσια Που Σου Ταιριάζουν

Τα Nike αποτελούν κορυφαία αθλητικά παπούτσια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υψηλή τους ποιότητα ξεκινάει από το παρελθόν και απογειώνεται στο σήμερα με τα νέα μοντέλα, τους μοντέρνους σχεδιασμούς, την άνεση και τις νέες τεχνολογίες. Είτε θες casual, running, μπάσκετ, baseball, skateboarding, τένις, ποδοσφαιρικα, για περπάτημα ή καθημερινά παπούτσια, μπορείς να τα βρεις στην Nike συλλογή μας. Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, συνήθως έχουν σταθερή εφαρμογή που δίνουν στήριξη στο πόδι και δένουν με κορδόνια. Παλαιότερα κυριαρχούσε η αερόσολα η οποία προσφέρει μοναδική άνεση και αίσθηση, στην πορεία η Nike εμφάνισε παπούτσια που διαθέτουν απαλή ενδιάμεση σόλα από αφρό Crater που συνδυάζει υλικό Nike Grind με διάφορους αφρούς για σταθερότητα και μοναδική αισθητική. Υπάρχουν φυσικά και αρκετά Nike παπούτσια εμπνευσμένα από την κληρονομιά του μπάσκετ με σόλα από καουτσούκ με μοτίβο ψαροκόκαλο. Υπάρχει συνεπώς μια μεγάλη ποικιλία στον σχεδιασμό των Nike παπουτσιών είτε με αερόσολα, είτε από καουτσούκ είτε από αφρό με κοινό στόχο την άνεση, το ανάλαφρο βήμα και την αντικραδασμική προστασία. Βρες το Nike που σου ταιριάζει είτε σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά ή βρεφικά νούμερα και στυλ όπως και σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο, μωβ, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, μπεζ, χακί, με print, πολύχρωμα και πολλά άλλα.

Για Όλες τις Εποχές του Χρόνου η Nike Είναι Σύμμαχος Σου και στην Ένδυση

Μπορείς να βρείς γυναικεία, αντρικά, παιδικά και βρεφικά Nike ρούχα ανεξαρτήτου εποχής. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις για ένα πιο in look ένα Nike hoodie, μπουφάν, μπλούζα με μακρύ μανίκι, αντιανεμικό τζακετ, ρούχα με fleece επένδυση, παρκά, ζακέτες, φόρμες αλλα και χειμερινά κολάν. Για το καλοκαίρι φυσικα μπορείς να μην αποχωριστείς το αγαπημένο σου brand επιλέγοντας Nike φόρεμα ή φούστα, κολάν, biker shorts, t-shirt, αμάνικο, crop top αλλά και μοναδικά μαγιό για την παραλία. Η ποικιλία των μεγεθών είναι μεγάλη και οι σχεδιασμοί των ρούχων μοναδικοί. Θα βρεις Nike για lifestyle εμφανίσεις αλλά και Nike για το αγαπημένο σου άθλημα. Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα με την επιλογή του ρούχου, κοινό χαρακτηριστικό όμως είναι η φιλοσοφία του να σου προσφέρει μοναδική αίσθηση και άνεση. Μπορείς να βρείς ρούχα από βαμβακερό ύφασμα, συνθετικό ή sustainable. Τα Sustainable Nike ρούχα και παπούτσια είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα ή 100% ανακυκλωμένα υλικά λόγω της συνεχώς αυξανόμενης προσπάθειας από την Nike να γίνει πιο φιλική προς το περιβάλλον και να μειώσει τα απορρίμματα με σκοπό έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Μοναδικά Αξεσουάρ και Αθλητικός Εξοπλισμός

Είσαι λάτρης του μπάσκετ; Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις την δική σου Nike μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή παικτών όπως LeBron James, Giannis Antetokounmpo και Kevin Durant. Για Nike αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες & παιδιά μπορείς να επιλέξεις μέσα από την μεγάλη γκάμα της Nike. Μπορείς να βρεις καπέλα Nike καπέλα σε στυλ bucket, snapback, strapback, classic με velcro κλείσιμο ή με αγκράφα. Τα καπέλα Nike εκτός από το να ολοκληρώσουν το στυλ σου, σου προσφέρουν προστασία και είναι εξαιρετικά άνετα. Για τον χειμώνα κατάλληλη επιλογή είναι να επιλέξεις σκουφάκι Nike, που θα σε συνοδεύσει στις χειμερινές σου εξορμήσεις αλλα και στις κρύες μέρες. Για να έχεις πάντα τα απαραίτητα αντικείμενα μαζί σου στην δουλειά ή στην βόλτα μπορείς να επιλέξεις Nike σακίδιο πλάτης, Nike τσάντα ώμου, Nike mini bag ή Nike τσαντάκι μέσης. Βρες επίσης Nike τσάντες για το γυμναστήριο, για τις εξορμήσεις ή για τα ταξίδια σου. Για το γυμναστήριο πέρα από Nike στρώμα γυμναστικής μπορείς να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου με Nike περικάρπια ή περιμετώπια. Τέλος, απαραίτητες ανεξαρτήτου εποχής είναι οι κάλτσες Nike, οι οποίες είναι εξαιρετικά άνετες και από μοναδική ποιότητα και design σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.

Βρες τα δικά σου Nike Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ στο Sportsfactory!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά Nike ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr! 

Top Nike Collections

Nike Court Nike Tanjun Nike Downshifter Nike Revolution Nike Swoosh Nike Sportswear Nike Running Nike Football Nike Trail Nike Star Runner Nike Brasilia Nike Court Royale

Top Nike Styles

Nike Κολάν Nike Μπουφάν Nike Φόρμες Nike Ζακέτες Nike Φούτερ Nike Μπλούζες Nike Σορτς Νike Sneakers Nike Αξεσουάρ Nike Σορτς Nike Κάλτσες Nike Τσαντάκια Nike Γάντια

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2