Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 200

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Running

από 5
158 styles
από 5

adidas Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Το τρέξιμο σου δίνει ευεξία και σε αναζωογονεί ενώ συμβάλλει στην λειτουργία της καρδιάς. Για να ενισχύσεις τις επιδόσεις σου χρειάζεσαι ένα ολοκληρωμένο look με τα κατάλληλα adidas παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τρέξιμο. Στο cosmossport.gr θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε adidas running εξοπλισμό για Άντρες, Γυναίκες, Παιδιά( για αγόρια, για κορίτσια) και για Βρέφη στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr και φυσικά με την δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε adidas Running Παπούτσια για Μοναδική Αίσθηση

Τώρα ήρθε η στιγμή να γράψεις την δική σου ιστορία στον χώρο του running, επιλέγοντας adidas running παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη μέσα απ΄ την μεγάλη συλλογή του Sportsfactory .gr. Τα adidas running παπούτσια είναι ελαφριά και σχεδιασμένα να δένουν και να προσαρμόζουν στο πόδι σου με άνεση, χάρη στο mesh επάνω μέρος και τη μαλακή τους σόλα. Η ενδιάμεση σόλα bounce απορροφά τους κραδασμούς και επιστρέφει την ενέργεια στο πέλμα, χαρίζοντάς σου ταχύτητα κι έξτρα αντοχή. Για εσένα που θέλεις να επιλέξεις ένα adidas παπούτσι τρεξίματος για τον χειμώνα θα βρεις adidas χειμερινά παπούτσια τρεξίματος με αδιάβροχη κατασκευή που σου επιτρέπει να τρέχεις σε εξωτερικούς χώρους ό,τι καιρό και να κάνει, ενώ στεγνώνει γρήγορα, ενώ η εξωτερική σόλα από καουτσούκ είναι αντιολισθητική. Όσον αφορά το design των adidas running παπουτσιών, είναι εμπνευσμένα από αθλητές συνδυάζοντας την ποιότητα με το στυλ. Οι τρεις χαρακτηριστικές ρίγες και το Trefoil λογότυπο προσδίδουν κομψό στυλ ενώ θα βρεις και adidas παπούτσια τρεξίματος με τη σφραγίδα της βιώσιμης μόδας, χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά.

Βρες adidas Running Ρούχα για Κάθε Στυλ & Ανάγκη

Κάνε την διαφορά και ξεχώρισε με το στυλ σου, επιλέγοντας adidas ρούχα για τρέξιμο. Στο Sportsfactory.gr θα βρεις adidas running ρούχα σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά στυλ. Αυτό που ξεχωρίζει τα ρούχα τρεξίματος της adidas είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, καθώς θα βρεις ρούχα κατασκευασμένα από διαπνέον υφάσματα, με τεχνολογίες όπως Dri FIT που απομακρύνουν τον ιδρώτα από το δέρμα, χαρίζοντάς σου στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Θα βρεις επίσης ρούχα από βιώσιμα υλικά όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, οργανικό βαμβάκι και άλλα στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη. Πέρα από την άνεση που σου προσφέρουν, σου χαρίζουν μοναδικό στυλ χάρη στο design τους με το συνδυασμό χρωμάτων και τα 3-stripes ή το trefoil. Όποια κι αν είναι η εφαρμογή που σε εξυπηρετεί είτε στενή, κανονική, φαρδιά κλπ θα την βρεις σε adidas running ρούχα. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε adidas running ρούχο.

Επίλεξε το Ιδανικό Αξεσουάρ για Τρέξιμο adidas

Ήρθε η ώρα για running. Έχεις φορέσει τα adidas ρούχα και ετοιμάζεσαι να φορέσεις τα αγαπημένα σου adidas παπούτσια τρεξίματος. Μην ξεχνάς τα adidas αξεσουάρ τρεξίματος, που είναι το ίδιο σημαντικά με τα running παπούτσια σου. Για ένα ολοκληρωμένο look, χρειάζεσαι ένα adidas running καπέλο, γιατί σε προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία με προστασία UV 50. Επιπλέον, η επένδυσή του συγκρατεί τον ιδρώτα, ενώ το ύφασμα AEROREADY απορροφά περισσότερη υγρασία. Το design τους ξεχωρίζει με το λογότυπο του brand καθώς και με την ύφανση και την κατασκευή τους. Το ρυθμιζόμενο κλείσιμο σε βοηθάει να έχεις άψογη εφαρμογή ενώ το κυρτό ή το ίσιο γείσο σε προστατεύει ακόμα περισσότερο από τον ήλιο. Μπες στην συλλογή του Sportsfactory.gr και βρες ανδρικά, γυναικεία και παιδικά adidas καπέλα για τρέξιμο, στις καλύτερες τιμές.

Ανακάλυψε adidas Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ στο Sportsfactory.gr

Βρες adidas Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ ανδρικά, γυναικεία, παιδικά (αγορίστικα, κοριτσίστικα) και βρεφικά σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πράσινο, πορτοκαλί, πολύχρωμο, ροζ και άλλα. Πρόλαβε το δικό σου adidas running παπούτσι, ρούχο ή αξεσουάρ μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2