Fila Heritage Παπούτσια & Ρούχα

Fila Heritage Παπούτσια & Ρούχα

H Fila Heritage παρουσιάζει την μόδα των '90s προσαρμοσμένη στο street style του σήμερα! Στο sportsfactory.gr θα βρεις τα πιο στυλάτα Ανδρικά & Γυναικεία Ρούχα και Παπούτσια που θα κάνουν κάθε εμφάνισή σου μοναδική! Βρες ολόκληρη τη συλλογή από στυλάτα Ρούχα & Παπούτσια της Fila Heritage στο sportsfactory.gr με Sports4All, στις πιο Απίστευτες Τιμές!

Τα Fila Disruptor αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες συλλογές της Fila!
Ιστορία της FILA

H αγάπη και η φιλοδοξία να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές, φαίνεται ότι οδήγησαν την εταιρεία FILA στην κορυφή. Καθοδηγεί το μέλλον της, κοιτώντας το παρελθόν της...
Στην πραγματικότητα, η ιστορία της FILA ξεκινά από τις Άλπεις της Βόρειας Ιταλίας. Εκεί, σε μια μικρή πόλη με το όνομα Biella, δύο αδέλφια ξεκινούν με μια πολύ απλή ιδέα.
Οι «αδελφοί Fila» ξεκινούν το ταξίδι του brand με την κατασκευή ποιοτικών εσωρούχων και πλεκτών. Οι ρίζες της FILA χρονολογούνται από το 1911, όταν οι αδελφοί εμπνέονται κυριολεκτικά από όλα γύρω τους για να συνδυάσουν ποιοτικά ρούχα. Ξεκινούν να δίνουν την ιταλικής αισθητική σε κάθε δημιουργία. Κάθε κομμάτι παίρνει οπτική έμπνευση από πτυχές όπως οι λόφοι που τους περιβάλλουν και ο χαριτωμένος βρυχηθμός των ακτών της Μεσογείου.
Μετά από χρόνια «χτισίματος» του ονόματος FILA ως πάροχος υψηλής ποιότητας ρούχων, οι αδελφοί αποφασίζουν να κάνουν κάτι μεγαλύτερο. Στο όνομα της επέκτασης, η FILA δημιουργεί μια συνεργασία με την Maglificio Biellese το 1923, ξεκινώντας τη Fila που γνωρίζουμε σήμερα.
Ξαφνικά, δεν ήταν πια μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργικών που παρέχει μερικά επιλεγμένα ρούχα υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία αυτή είχε σκοπό, η FILA να στοχεύει πλέον στην ευρύτερη ιταλική αγορά μόδας. Τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνουν περισσότερη δουλειά από ποτέ για τη διατήρηση της φήμης της FILA για αποκλειστικά premium δημιουργίες.
Στα '70s το όνομα της FILA φτάνει στην κορυφή καθώς θεωρήθηκε τυχερό brand για έναν από τους πιο θρυλικούς τενίστες εκείνης της εποχής, τον Bjorn Borg. Ήταν τολμηρός και κομψός στο ίσως το πιο ελιτιστικό άθλημα του κόσμου. Η συλλογή της Λευκής Γραμμής φέρνει αρκετά σε αυτήν την προσπάθεια για να εμπνεύσει ακόμη πιο μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.
Έχοντας στο μυαλό την επιτυχία που γνώρισε η FILA στη δεκαετία του '70, κάτι αντίστοιχο συνέβει και στη δεκαετία του '90. Αν και τότε το τένις ήταν ακόμα αρκετά δημοφιλές, ήρθε άλλο ένα φαινόμενο: το Μπάσκετ.
Το μπάσκετ θεωρείται πλέον κάτι περισσότερο από ένα άθλημα. Τα cross-over και τα back-the-back πέρασαν από την άκρη, ο Michael Jordan μόλις ξεκίνησε και έπρεπε να γίνουν πολλά ακόμη. Χάρη σε αυτές τις εξελίξεις, η ιστορία της FILA ξεχωρίζει τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου μπάσκετ.
Σήμερα, sneakers & παπούτσια όπως το FILA Disruptor, αν κι εμπνεύστηκαν από τα γήπεδα, βρίσκουν ζωή εκτός γηπέδου, στο street-style.

FILA Αθλητικά Παπούτσια και Sneakers και Σανδάλια

H FILA διαθέτει μια πλούσια γκάμα από sneakers αθλητικά παπούτσια με premium σχεδιασμό. Βρες κορυφαία σχέδια από FILA παπούτσια, sneakers και σανδάλια σε ανδρικά, γυναικεία στυλ. Θα βρεις φυσικά και Fila Heritage σε παιδικά σχέδια, είτε αναζητάς αθλητικά παπούτσια Fila Heritage για κορίτσια είτε για αγόρια. Βρες παπούτσια υφασμάτινα, δερμάτινα και με συνθετικά υλικά που δένουν με κορδόνια ή κλείνουν με σκριτς σκρατς, με chunky ή σόλα με χαμηλή σόλα. Τα Fila Heritage μπορείς να τα φορέσεις και τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Για τον καλοκαίρι όμως η Fila δίνει την άκρως καλοκαιρινή και must επιλογή για Fila Heritage σανδάλια. Διαθέτουν μαλακό πάτημα, αντικραδασμική προστασία και έχουν εύκολο κλείσιμο με velcro.

Διάλεξε το Τέλειο Σχεδιασμό και Χρώμα

Μέσα στην συλλογή ανδρικών, γυναικείων και παιδικών παπουτσιών Fila Heritage θα βρεις τον σχεδιασμό και το χρώμα που σου ταιριάζουν καλύτερα! Επίλεξε παπούτσια, μποτάκια ή σανδάλια, με κανονική ή chunky σόλα και τράβηξε όλα τα βλέμματα όπου κι αν είσαι! Για τους μικρούς μας φίλους, το σωστό κλείσιμο στα παπούτσια είναι πολύ σημαντικό, βρες στο sportsfactory.gr παιδικά Fila Heritage παπούτσια για αγόρια και για κορίτσια με κλείσιμο με βέλκρο, κλείσιμο με κορδόνια ή συνδυασμό αυτών, με σκριτς σκρατς και κορδόνια! Βρες τον ιδανικό σχεδιασμό για σένα με έντονα χρώματα ή απαλά χρώματα με prints ή χωρίς σχέδια, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, κόκκινο, μαύρο, γκρι, μωβ, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα.

Επίλεξε Fila Heritage Ρούχα Που Θα Τονίσουν Το Στυλ Σου

Διάλεξε Fila Heritage ρούχα σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη. Βρες το ιδανικό t-shirt που σου ταιριάζει, με απαλό ύφασμα, στρογγυλή λαιμόκοψη, με μοναδικό σχεδιασμό και σε μοναδικά χρώματα. Η άνεση και το στυλ όταν συνδυάζονται απογειώνουν το look σου, έτσι μια καλή επιλογή είναι τα Fila Heritage.

Διάλεξε Fila Heritage Αξεσουάρ Για Ένα Ολοκληρωμένο Look

Για άνεση και στυλ από πάνω μέχρι κάτω μπορείς να επιλέξεις Fila Heritage αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις μοναδικές Fila Heritage κάλτσες οι οποίες θα σου χαρίσουν μοναδική αίσθηση άνεσης, θα συμβάλλουν στο μαλακό πάτημα, ενώ ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν την ζεστασιά και το στυλ που χρειάζεσαι. Είτε θέλεις Fila Heritage κάλτσες για άντρες, γυναίκες και παιδιά θα τις βρεις στο Sportsfactory.gr

Βρες Top Fila Heritage Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα τα δικά σου στυλάτα και άνετα παπούτσια, σανδάλια, ρούχα και αξεσουάρ της Fila Heritage, σε Μοναδικές Τιμές μόνο από το Νο1 online store με Sports4All Προσφορές.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2