Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 52

Τύπος Εδάφους

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Παπούτσια Ποδοσφαίρου

από 3
73 styles
από 3

Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν τις επιδόσεις του Cristiano Ronaldo ή o Lionel Messi, θα βρουν τα ιδανικά παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια στο, Sportsfactory.gr... Είναι κι εκείνα  παθιασμένα με το πιο δημοφιλές άθλημα στη γη; Τότε, στο Sportsfactory.gr, θα βρεις το κατάλληλο ποδοσφαιρικό παπούτσι για το μικρό σου, που θα φορέσει και θα... "χορέψει" τους αντιπάλους του, μόνο στο No1 online Sports4All store! 

Τι Ποδοσφαιρικά Παπούτσια να πάρω στο παιδί μου;

Μια καλή επιλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών μπορεί να απογειώσει τις επιδόσεις του στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τα παπούτσια που θα το βολεύουν και θα είναι άνετα για εκείνο. Υπάρχουν κάποια κριτήρια για την σωστή επιλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

Αρχικά σημασία έχει το γήπεδο που παίζει εάν το έδαφος αποτελείται από φυσικό χορτάρι ή τεχνητό. Για συνθετικό χλοοτάπητα (κοντό τεχνητό γρασίδι) ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια TF με σχάρα τα οποία ενισχύουν την πρόσφυση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του οτι το τεχνητό γρασίδι είναι πολύ σκληρό δεν ενδείκνυνται τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες.

Για γήπεδο με φυσικό χορτάρι ιδανικά είναι τα παπούτσια με τάπες για στερεό γήπεδο FG. Οι τάπες προσφέρουν επιτάχυνση, μοιράζουν την πίεση ομοιόμορφα στο πέλμα και ενισχύουν την πρόσφυση.

Γiα γήπεδο με τεχνητό γρασίδι τρίτης και τέταρτης γενιάς το οποίο αποτελείται με τεχνητό χώμα ή καουτσούκ ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες AG για τεχνητό χλοοτάπητα. Τα παπούτσια με AG ενισχύουν την ανθεκτικότητα από την φθορά που προκαλείται με την τριβή του τεχνητού γρασιδιού. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν πολλές τάπες για πρόσφυση και αντοχή.

Για γήπεδο με φυσικό γρασίδι το οποίο λόγω καιρικών συνθηκών έχει λασπώσει και μαλακώσει κυρίως τους χειμερινούς μήνες, ιδανική επιλογή είναι τα παπούτσια SG με τάπες για μαλακό γήπεδο. Προσφέρουν επιτάχυνση και πρόσφυση και οι τάπες μπορούν να είναι αφαιρούμενες δίνοντας την επιλογή στους μικρούς παίκτες να προσαρμόσουν το μήκος σε σχέση με το πόσο γλιστράει η επιφάνεια.

Για σκληρή επιφάνεια π.χ. ξηρό γήπεδο με το χορτάρι να έχει ''αλλοιωθεί'' από την χρήση, ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια HG με τάπες για σκληρό γήπεδο, συνήθως αυτά τα μοντέλα έχουν κωνικές τάπες που μοιράζουν την ισορροπία και την πίεση, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση.

Για γήπεδα εσωτερικού χώρου με σκληρό δάπεδο επίλεξε ποδοσφαιρικά παπούτσια σάλας IN / εσωτερικού χώρου. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν λείες σόλες με μικρές εσοχές για πιο καλή επαφή στο έδαφος, ενώ συνήθως αποτελούνται από καουτσούκ με μεσαία σόλα αντικραδασμική.

Για σκληρές επιφάνειες όπως του δρόμου (σχολικά γήπεδα ή γήπεδο πόλης), ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με ST τα οποία διαθέτουν εξωτερική σόλα με σκληρό καουτσούκ και μοτίβο ειδικό με εσοχές για βελτιωμένη πρόσφυση και αντοχή. Συνήθως διαθέτουν και αυτά ενισχυμένη σόλα με αντικραδασμική προστασία.

Πέρα από τους παραπάνω παράγοντες σημασία έχει η θέση που παίζει. Για θέση τερματοφύλακα θα χρειαστεί ένα παπούτσι με καλή πρόσφυση, για θέση αμυντικού θα πρέπει να επιλέξεις για το μικρό σου ένα παπούτσι που να προστατεύει τον αστράγαλό του, για θέση μέσου παίκτη ιδανικά είναι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που του δίνουν τον έλεγχο προσφέροντάς του αντοχή και άνετη αίσθηση, για wingers θα πρέπει να διαλέξεις ποδοσφαιρικά παπούτσια με άμεση απόκριση κινήσεων και επιτάχυνσης, για θέση επιθετικού κατάλληλα είναι τα παπούτσια που προσφέρουν καθαρότητα στα σουτ του και επιτάχυνση.

Ποιό κατασκευαστικό υλικό να επιλέξω για Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια;

Η απάντηση είναι υποκειμενική καθώς ο κάθε μικρός παίκτης έχει δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια από δέρμα έχουν ως θετικό ότι προσαρμόζονται με το σχήμα του ποδιού προσφέροντας άμεση αίσθηση με την μπάλα και είναι κατάλληλα για φαρδιά πέλματα. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με συνθετικά υλικά από την άλλη είναι πιο ανάλαφρα και πιο εύκολα στο καθάρισμα. Δεν παίρνουν το σχήμα του ποδιού όπως τα δερμάτινα όμως είναι λεπτά για βελτιωμένη αίσθηση με την μπάλα και εύκολη εφαρμογή. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με πλέγμα από την άλλη βοηθούν στην διαπνοή και στο τρέξιμο του μικρού παίκτη προσφέροντας στήριξη στα πέλματα με ανάλαφρη αίσθηση. Τέλος τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με πλεκτό υλικό επιτρέπουν εξίσου την διαπνοή των ποδιών είναι άνετα, ευέλικτα και μαλακά με μοναδική αίσθηση σε επαφή με την μπάλα.

Τι μέγεθος να διαλέξω στα Παιδικά Παπούτσια Ποδοσφαίρου;

Η επιλογή του σωστού μεγέθους έχει τα μυστικά της! Πολλές φορές το νούμερο που πρέπει να επιλέξεις για το παιδί σου στο αθλητικό παπούτσι δεν αντιστοιχεί σε αυτό που φοράει στα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια διαθέτουν στενή ή κανονική εφαρμογή. Η στενή εφαρμογή δίνει στα πόδια τους αίσθηση παραπάνω σταθερότητας ενώ η κανονική εφαρμογή αντιστοιχεί στο πραγματικό μέγεθος του ποδιού τους χωρίς να έχουν την ανάγκη να πάνε σε ένα νούμερο μικρότερο. Μπορείς να τους βρεις ποδοσφαιρικά παπούτσια με κορδόνια για εφαρμογή που προσαρμόζουν εκείνα, ποδοσφαιρικά παπούτσια χωρίς κορδόνια για εύκολη εφαρμογή και ποδοσφαιρικά παπούτσια με σκριτς σκρατς (ιδανικά για μικρά παιδιά) για εύκολη και σταθερή εφαρμογή. Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος όταν τους αγοράσεις ποδοσφαιρικά παπούτσια καλό θα ήταν να πάτε για δοκιμή απογευματινή ώρα με ποδοσφαιρικές κάλτσες και ό,τι άλλο προστατευτικό φοράνε στο γήπεδο. Η ιδανική επιλογή λοιπόν είναι όταν η απόσταση μεταξύ δακτύλων και του άνω μέρους παπουτσιού είναι όσο το μικρό δάχτυλο του χεριού. Εάν έχουν φαρδύ πέλμα επίλεξέ τους παπούτσια που παίρνουν το σχήμα του ποδιού προσαρμόζοντας άψογα στα πόδια τους. 

Διάλεξε Top Brands Σε Ποδοσφαιρικά Παπούτσια Για Παιδιά στο Sportsfactory

Διάλεξε παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια ή ποδοσφαιρικά μποτάκια για αγόρι ή για κορίτσι σε πολλά μεγέθη και στυλ αλλά και σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, μωβ, γκρι, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μέσα από μοναδικά brands όπως adidas Performance, Nike, Under Armour, Puma, LOTTO μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2