Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Παραλαβή από το κατάστημα


Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από τα καταστήματά μας είναι δωρεάν.


Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και  3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση σας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00.


Πώς θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 4 εργάσιμες ημέρες.


icons8-cursor-26 
Ενημερωθείτε εδώ για τη Δωρεάν Υπηρεσία Click & Collect!


Αποστολές σε όλη την Ελλάδα


Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 2.99€ ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 59€ και άνω τότε είναι Δωρεάν.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).


Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;

Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η Γενική Ταχυδρομική.


Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και  3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, εορτές-αργίες, κακές καιρικές συνθήκες, κ.τ.λ.


Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό, τον αριθμό αποστολής (tracking number).
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα της Γενικής Ταχυδρομικής εδώ ή βρείτε τη στο site μας εδώ, με τον αριθμό παραγγελίας.

Premium Delivery (περιοχές εντός Αττικής) με Svuum
Γνώρισε τώρα τη νέα μας υπηρεσία premium delivery μέσω της Svuum όπου παραλαμβάνεις, συνήθως, εντός 2 ημερών! Αν βρίσκεσαι εντός Αττικής βάλε τον Τ.Κ. σου στο σχετικό πεδίο και επίλεξε "Premium Delivery". Η Svuum θα φέρει την παραγγελία στον χώρο σου στο χρονικό διάστημα που εσύ θα επιλέξεις! Παράλληλα, μπορείς να παρακολουθείς live την πορεία του δέματος προς εσένα, να επικοινωνήσεις με τον συνεργάτη της courier που έχει αναλάβει την παράδοσή σου και να εξοφλήσεις και μέσω κάρτας κατά την παράδοση της παραγγελίας σου!

* Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί το αργότερο έως τις 13:00.

Κόστος παραλαβής:
Η Svuum έρχεται στην πόρτα σου με μόλις 1€ επιπλέον της standard χρέωσης μεταφορικών!

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό, τον αριθμό αποστολής (tracking number).

Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας στο σύστημα της DHL Express εδώ.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Αν δεν παραλάβετε την παραγγελία σας - και καθώς υψηλού κόστους επαναπατρισμού δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής της σε εμάς - δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σας


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2