Η εταιρεία

header_company

Στο Sportsfactory, το Νο1 Online sports outlet της χώρας, ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα πιο διάσημα Brands όπως adidas Originals, Nike, Reebok, Converse, Timberland, Jordan, THE NORTH FACE, Asics, Puma, Vans, Ugg τα οποία μπορεί να αγοράσει στις χαμηλότερες τιμές της Αγοράς!


To Sportsfactory.gr ανήκει στην ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη Eλληνική - Οικογενειακή - εταιρία που δραστηριoποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών.

Στο χαρτοφυλάκιό της έχει τα καταστήματα υπό την εμπορική ονομασία Cosmos Sport (Αθήνα, Κρήτη, Πάτρα, Καλαμάτα και Ρόδο), Cosmos Sport, καταστήματα adidas (Ηράκλειο, Αθήνα και Χανιά), Lee - Wrangler κατάστημα (Ηράκλειο Κρήτης) και φυσικά το Sportsfactory Outlet (Ηράκλειο Κρήτης).


Tο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.cosmossport.gr, έχει βραβευθεί για έξι συνεχή έτη σαν το καλύτερο αθλητικό κατάστημα στη χώρα με βραβεία e-volution (θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα).

Για το 2015, το sportsfactory.gr, το μεγαλύτερο online αθλητικό κατάστημα, προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας και τον Οκτώβρη του 2015 το Sportsfactory έγινε και φυσικό κατάστημα (Ηράκλειο Κρήτης).


Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθούν νέες ειδήσεις ...

Διεύθυνση εταιρείας:
Λ. 62 Μαρτύρων 148, Τ.Κ. 71303
Ηράκλειο Κρήτης