Η Εταιρία

Λίγα λόγια για την Εταιρεία

To SPORTS FACTORY ανήκει στο Cosmos Group - μέλος της JD Sports Fashion Plc. Είμαστε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη Ελληνική - Οικογενειακή - εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών. Το SPORTS FACTORY δημιουργήθηκε το 2015, με το πρώτο ομώνυμο φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ αυτή τη στιγμή αριθμεί 7 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Δε θα είμαστε χαρούμενοι αν δεν είσαι και εσύ! Για τον λόγο αυτόν, στα καταστήματά μας έχουμε επιλέξει φιλικούς ανθρώπους, έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή, οποιαδήποτε απορία και αν έχεις. Αν προτιμάς τις online αγορές, μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα μέσω του www.sportsfactory.gr να επιλέις το προϊόν που σου αρέσει και να το παραλάβεις εντελώς Δωρεάν με την υπηρεσία Click 'n' Collect, από το πιο κοντινό κατάστημα! Ανυπομονούμε να σε εξυπηρετήσουμε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 και Σάββατο από τις 09:00 μέχρι τις 20:00! Για τυχόν απορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2811808828!

Το SPORTS FACTORY έρχεται με 13.000+ επιλογές σε Αθλητικά & Athleisure προϊόντα για κάθε σου δραστηριότητα. Διάλεξε ανάμεσα σε 60+ κορυφαία Brands, σε εξαιρετικές τιμές. Στα καταστήματα και το SportsFactory.gr θα βρεις Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Puma, Champion, Jack&Jones, Lonsdale, Emerson και πολλά άλλα!

Οι Εγκαταστάσεις μας

Tα HQ’s μας βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στεγάζοντας εκεί όλες τις κεντρικές υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Καθώς η οικογένειά μας μεγάλωσε, ήταν αναγκαία η επέκταση των γραφείων και στην Αθήνα, στην περιοχή της Αγία Παρασκευής, σε μια έκταση περίπου 400 τ.μ..


Στο Sports Factory Ηρακλείου υπάρχει και το Factory Café, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, μαζί με γευστικά snacks για να χαρείς ακόμα περισσότερο το shopping!


Οι Άνθρωποί μας

Έχουμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο και είναι η βασική κινητήρια δύναμη, γι' αυτό εξασφαλίσει το πρόγραμμα "People Benefits" που βελτιώνει τη δική τους καθημερινότητα και συνεχή ανάπτυξη. Στα HQ’s μας υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος που χρησιμοποιείται σαν γυμναστήριο, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ επενδύουμε διαρκώς σε στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανάπτυξης ικανοτήτων.


Εταιρεία και Κοινωνία

Ως ανήσυχα πνεύματα, συνεχώς επιδιώκουμε να είμαστε κοντά στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες και φυσικά στο περιβάλλον. Διοργανώνουμε και στηρίζουμε πληθώρα από events που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά στον αθλητισμό (Heraklion Cosmos Run, Beach Basketball, 3on3 Basketball tournaments, συμμετοχές σε εργασιακά πρωταθλήματα κλπ.) Πολλές από τις δράσεις μας επίσης έχουν τελικούς αποδέκτες κοινωνικούς φορείς όπως το "EY ΖΩ με τον Καρκίνο", τα Παιδικά Χωριά SOS, την Κίτρινη Αποστολή κ.α. 

Εκτός από αυτά, κάθε χρόνο ανακυκλώνουμε κατά μέσο όρο:

   • 36000 kg χαρτιού

   • 1200 kg ηλεκτρικών συσκευών

   • 120 kg μπαταριών, ενώ παράλληλα τοποθετήσαμε λάμπες LED, inverter air condition και χάρτινες σακούλες, θέλοντας έτσι να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη προς το περιβάλλον και να του επιστρέψουμε αξία.


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2