• Arena Awt Multi Hat
  • Arena Awt Multi Hat

Arena Awt Multi Hat

€10.99€10.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 109 πόντους.

One Size
  • επίλεξε
  • One Size

This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Αποστολή άνω των 59€

Arena Awt Multi Hat

Αυτά τα παιδικά σκουφάκια κολύμβησης κατασκευάστηκαν για τους μικρούς μας φίλους. Σκοπός τους είναι να κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο για να μπορούν να προπονούνται ασταμάτητα και ανενόχλητα.

Χαρακτηριστικά

  • Σύνθεση: 100% σιλικόνη
  • Print με σχέδια
91925
3167200037_411

Μάθε για την Arena

Η Arena δημιουργήθηκε το 1973 από τον Horst Dassler, γιο του ιδρυτή της Adidas, Adolf Dassler, με σκοπό την κατασκευή ανταγωνιστικών μαγιό. Η ιδέα της παραγωγής αθλητικών ειδών ήρθε στον Dassler μετά την εκπληκτική απόδοση του κολυμβητή Mark Spitz στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο, όπου κέρδισε επτά χρυσά μετάλλια. Το 1973 το brand ξεκίνησε την πρώτη της σειρά μαγιό, το "Skinfit", φτιαγμένο από το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα το οποίο ζύγιζε μόνο 18 γραμμάρια. Ένα χρόνο αργότερα, η Arena υπέγραψε την πρώτη συμφωνία χορηγίας με τον Αυστραλό κολυμβητή Shane Gould, ο οποίος είχε κερδίσει 5 Ολυμπιακά μετάλλια στο Μόναχο. Η Arena κυκλοφόρησε μια συλλογή μαγιό με το όνομά του. Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η χορηγία ήταν το κλειδί για την επιτυχία του brand, η Arena υπέγραψε άλλους μεμονωμένους αθλητές για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ. Μερικοί αθλητές που χρηματοδοτήθηκαν ήταν οι Mark Spitz, Novella Calligaris, Steve Furniss, David Wilke, Shirley Babashoff, Gary Hall, Klaus Dibiasi και Ulrika Knape, μεταξύ άλλων. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, η Arena εισήγαγε το μαγιό "Flyback", σχεδιασμένο με λεπτούς ιμάντες για τη δημιουργία μεγαλύτερων ανοιγμάτων ώμου. Άλλα μαγιό που λάνσαραν ήταν τα "AquaRacer" (1990) και "X-Flat" (1997), ενώ η μάρκα συνέχισε να προσλαμβάνει νέα ταλέντα για να προσθέσει στη λίστα των χορηγιών της. Μερικοί από τους αθλητές που υπογράφηκαν ήταν οι Alexander Popov και Franziska van Almsick. Το 2019, η Arena αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα της ιταλική μάρκας μαγιό, Diana.

Μπορεί να σου αρέσουν
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2