Παρακαλούμε ελέγξτε τα κριτήρια της αναζήτησης σας (ονομασία ή κωδικό προϊόντος)
Αφήστε τα μικρά σας να χαρούν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με το ολόσωμο μαγιό Crowncaps. Διαθέτει βολάν στη λαιμόκοψη σε έντονο χρώμα κι ένα διασκεδαστικό τύπωμα μπροστά.
Ύφασμα
Το MaxFit ύφασμα υπόσχεται απόλυτη άνεση και άψογη εφαρμογή. Πρόκειται για ένα μαλακό ύφασμα με προστασία UV, ανθεκτικό στο χλώριο, που θα στεγνώνει γρήγορα.
Σχεδιασμός & Εφαρμογή
Το Arena Water Tribe διαθέτει φαρδιά λουριά και ψηλή λαιμόκοψη και θα χαρίσει εφαρμογή που θα αγκαλιάσει το σώμα.
Σύνθεση: 80% πολυαμίντ, 20% ελαστάν
Γίνε ο πρώτος
• Δωρεάν Click & Collect: Μπορείς χωρίς έξοδα αποστολής να παραλάβεις το προϊόν σου επιλέγοντας ένα κατάστημα Sports Factory.
• Έχεις Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ σε όλες τις παραγγελίες για αποστολές στο χώρο που σε εξυπηρετεί!
• Δοκίμασε στο Σπίτι με ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή εντός 60 ημερών και επιστροφή χρημάτων την επόμενη ημέρα.
• Βρίσκεσαι Σπίτι ή Γραφείο; Συμπλήρωσε απλά τη φόρμα επιστροφής, κάλεσε την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σου και πραγματοποίησε την αλλαγή που θες!
• Είσαι κοντά σε κατάστημα Sports Factory; Απλά επισκέψου το και πραγματοποίησε Δωρεάν την αλλαγή σου!
Η Arena δημιουργήθηκε το 1973 από τον Horst Dassler, γιο του ιδρυτή της Adidas, Adolf Dassler, με σκοπό την κατασκευή ανταγωνιστικών μαγιό. Η ιδέα της παραγωγής αθλητικών ειδών ήρθε στον Dassler μετά την εκπληκτική απόδοση του κολυμβητή Mark Spitz στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο, όπου κέρδισε επτά χρυσά μετάλλια. Το 1973 το brand ξεκίνησε την πρώτη της σειρά μαγιό, το "Skinfit", φτιαγμένο από το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα το οποίο ζύγιζε μόνο 18 γραμμάρια. Ένα χρόνο αργότερα, η Arena υπέγραψε την πρώτη συμφωνία χορηγίας με τον Αυστραλό κολυμβητή Shane Gould, ο οποίος είχε κερδίσει 5 Ολυμπιακά μετάλλια στο Μόναχο. Η Arena κυκλοφόρησε μια συλλογή μαγιό με το όνομά του. Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η χορηγία ήταν το κλειδί για την επιτυχία του brand, η Arena υπέγραψε άλλους μεμονωμένους αθλητές για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ. Μερικοί αθλητές που χρηματοδοτήθηκαν ήταν οι Mark Spitz, Novella Calligaris, Steve Furniss, David Wilke, Shirley Babashoff, Gary Hall, Klaus Dibiasi και Ulrika Knape, μεταξύ άλλων. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, η Arena εισήγαγε το μαγιό "Flyback", σχεδιασμένο με λεπτούς ιμάντες για τη δημιουργία μεγαλύτερων ανοιγμάτων ώμου. Άλλα μαγιό που λάνσαραν ήταν τα "AquaRacer" (1990) και "X-Flat" (1997), ενώ η μάρκα συνέχισε να προσλαμβάνει νέα ταλέντα για να προσθέσει στη λίστα των χορηγιών της. Μερικοί από τους αθλητές που υπογράφηκαν ήταν οι Alexander Popov και Franziska van Almsick. Το 2019, η Arena αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα της ιταλική μάρκας μαγιό, Diana.
άνω των 59€
60 ημερών