Σκηνές Κάμπινγκ

Σκηνές Κάμπινγκ

Ετοιμάζεσαι να πας για κάμπινγκ; Είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα, χειμώνα ή καλοκαίρι χρειάζεσαι τη σωστή σκηνή. Ανακάλυψε σκηνές camping σε εξειδικευμένα Brands και πάντα στις Καλύτερες τιμές, μόνο στο www.Sportsfactory.gr!

Τι σκηνή να επιλέξω;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να επιλέξεις καλή σκηνή για camping είναι να σκεφτείς τον αριθμό των ατόμων που θα διανυκτερεύσουν σ' αυτήν. Υπάρχουν σκηνές camping 3 ατόμων, 4 ατόμων, 5 ατόμων, 6 ατόμων, 2 ατόμων και ακόμα και για 1 άτομο. Εάν επιθυμείς περισσότερη άνεση μπορείς να επιλέξεις σκηνή για camping περισσότερων ατόμων από αυτών που έχουν προγραμματιστεί για να μείνουν. 

Η καλύτερη επιλογή για πολλά άτομα είναι οι σκηνές camping με δωμάτια.  Επιπλέον οι καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτες, για τον λόγο αυτό μπορείς να επιλέξεις σκηνή camping με αδιαβροχοποίηση, ώστε να απορροφήσει τυχόν βροχή ή υγρασία. Σημαντικό επίσης είναι να προσέξεις το υλικό που είναι κατασκευασμένη, εάν έχει ιμάντες, μπανέλες αλουμινίου, πλαστικούς αποθηκευτικούς χώρους και εύκολη μεταφορά. 

Ποιο είναι το ιδανικό σχήμα σκηνής;

Η πιο γνωστή σκηνή είναι τύπου igloo. Έχει απλό σχεδιασμό και στήνεται εύκολα περνώντας τις μπανέλες μέσα από τους οδηγούς του υφάσματος. Γνωστές επίσης και ευρύχωρες είναι οι σκηνές τύπου τούνελ που περιέχουν δύο ημικυκλικές μπανέλες που σχηματίζουν ένα τούνελ. Αυτές είναι κατάλληλες να φιλοξενήσουν πολλά άτομα και το στήσιμό τους δεν είναι δύσκολο. Οι σκηνές που δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα, δηλαδή οι γεωδαιτικές σκηνές είναι εξίσου άνετες και χρησιμοποιούνται από ορειβάτες αλλά και από πολλούς campers. 

Η κατάλληλη σκηνή camping ανάλογα την εποχή

Η καλύτερη σκηνή camping και ιδανική για εσένα είναι αυτή που είναι σχεδιασμένη ανάλογα την εποχή που θες να κάνεις camping. Για καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις μια σκηνή με ελαφρύ ύφασμα και ανοιχτόχρωμη για να τραβάει λιγότερη ακτινοβολία με αδιαβροχοποίηση έως 2000mm. Ιδανική  σκηνή camping για τον χειμώνα είναι εκείνη που διαθέτει δύο πανιά με αδιαβροχοποίηση. Για φθινόπωρο ή άνοιξη μπορείς να διαλέξεις μια αντιανεμική σκηνή με καλό εξαερισμό και ελαφρύ ύφασμα.

Επίλεξε Σκηνές Κάμπινγκ μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τη δική σου ιδανική σκηνή camping σε διάφορα σχήματα και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μπλε, πορτοκαλί, μωβ, πράσινο και άλλα πολλά και σε κορυφαία Brands όπως Escape, Maora, Grasshoppers, Panda και πολλά άλλα μόνο στο No1 Sports4All store, Sportsfactory.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής στην Ελλάδα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2