Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Κλεισίματος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 100

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια

335 styles
από 10

Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια

Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη συλλογή σε αθλητικά και lifestyle παιδικά παπούτσια. Νέες συλλογές με αγορίστικα και κοριτσίστικα παπούτσια. Βρες ανανεωμένα σχέδια και χρώματα σε Επώνυμα Brands και μοναδικούς σχεδιασμούς. Επίλεξε το ιδανικό Παπούτσι για κάθε «Νέο» Αθλητή ή Fashion icon, σε όποιο style επιθυμείς. Στο Νο1 online shop θα βρεις sneakers, μποτάκια, αθλητικά παπούτσια και σανδάλια, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως καμβά, δέρμα & συνθετικό δέρμα, και suede, σε Μοναδικές Sports4All Προσφορές με Χαμηλά Μεταφορικά και τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τα Ιδανικά Αθλητικά Παιδικά Παπούτσια

Οι αθλητές του μέλλοντος επιλέγουν το πιο άνετο παπούτσι για κάθε δραστηριότητα μέσα από πληθώρα σχέδια, χρώματα και τελευταίες τεχνολογίες. «Κυνηγάνε» το μέλλον τους φορώντας running παπούτσια με άριστο σχεδιασμό για ένα άνετο πάτημα, πρόσφυση και αντικραδασμική προστασία. Ποδοσφαιρικά και μπασκετικά παιδικά παπούτσια σε Απίστευτες τιμές, με τελευταίες τεχνολογίες για άριστη απόδοση και άψογη επαφή με την μπάλα και το γήπεδο. Θα βρεις επίσης παιδικά παπούτσια για τένις που προϋποθέτουν ένα ανάλαφρο αλλά σταθερό πάτημα, γι’ αυτό, η ανανεωμένη collection με παιδικά παπούτσια τένις διαθέτει νέες τεχνολογίες σε μοναδικά styles. Θα βρεις επίσης εξειδικευμένα παπούτσια για χορό και μπαλέτο, θα βοηθήσουν τις Νέες μπαλαρίνες να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητες τους. «Κλέβουν» την παράσταση, φορώντας τα αγαπημένα τους χρώματα και σχέδια.

Επίλεξε Την Ιδανική Εφαρμογή Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Για την κατάλληλη επιλογή νούμερου θα συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών. Τα παπούτσια με άνετη εφαρμογή δίνουν στο πόδι των μικρών μας φίλων τον χώρο που χρειάζονται για έξτρα άνεση. Εάν επιλέξεις ένα αθλητικό παιδικό παπούτσι με φαρδιά εφαρμογή πιθανόν να χρειαστεί ένα νούμερο μικρότερο. Τα αθλητικά παιδικά παπούτσια με κανονική εφαρμογή, αντιστοιχούν στο ακριβές νούμερο του ποδιού δίνοντας την ευελιξία που χρειάζεται το πόδι. Τα αθλητικά παιδικά παπούτσια με στενή εφαρμογή προσφέρουν σταθερότητα χωρίς να μετακινείται το πόδι από την θέση του. Με στενή εφαρμογή θα βρεις κυρίως αθλητικά παιδικά παπούτσια ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Πιθανόν να χρειαστεί ένα νούμερο μεγαλύτερο. Πέρα από την εφαρμογή θα βρεις αθλητικά παπούτσια παιδικά που δένουν με κορδόνι για σταθερότητα και εφαρμογή που προσαρμόζεται, αλλά και αθλητικά παπούτσια για παιδιά με σκριτς σκρατς για εύκολη εφαρμογή και τοποθέτηση του ποδιού, τα οποία είναι εύχρηστα ακόμα περισσότερο για τις μικρότερες ηλικίες.

Επίλεξε τον Τέλειο Σχεδιασμό Τους Ταιριάζει

Διάλεξε παιδικά αθλητικά παπούτσια μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες παιδικά αθλητικά παπούτσια από διάφορα υλικά όπως vegan, δέρμα, καμβά, καουτσούκ, καστόρι, οικολογικό, πλεκτό, συνθετικό, υφασμάτινο, σε low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό. Με σόλα από καουτσούκ, αερόσολα ή σόλα από αφρό και με τεχνολογίες όπως EVA για αντικραδασμική προστασία, και τεχνολογία κατά των οσμών. Όσον αφορά το design μπορείς να βρεις με έντονα σχέδια και Prints, μονόχρωμα αλλά και πολλά ζωηρά και ήσυχα χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, ασημί, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα. Δώσε στους μικρούς μας φίλους την δυνατότητα να αποκτήσουν τον δικό τους τύπο στο sporty style τους.

Επίλεξε Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Μέσα Από Τα Top Brands!

Διάλεξε τώρα αθλητικά παπούτσια για παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι και για μικρότερα παιδιά μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή των επώνυμων Brands όπως Nike, adidas Performance, Under Armour, Asics, Reebok Sport, Puma, Fila, Amila, CressiSub, Go Dance, LOTTO και πολλά άλλα στο No1 Online Store Sportsfactory.gr Με Sports4All προσφορές, στις Καλύτερες Τιμές!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2